«Είσαι φίδι κολοβό!» - Άσχημο επεισόδιο στη δίκη Φιλιππίδη με Μπιμπίλα, Νίνου και Αναστασοπούλου

Αμέσως ο γιος του, Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρης σηκώθηκε όρθιος

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το πρωί της Τετάρτης (14/9) ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε για δεύτερη φορά στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη καθώς λίγο αργότερα ανέβηλαν τόνοι στην αίθουσα με αποτέλεσμα η έδρα να διακόψει το δικαστήριο μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μεταξύ άλλων, αφορμή στάθηκε όταν ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος ανέφερε πως η Ελπίδα Νινου διαψεύδει όσα είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας σχετικά με σχέση που είχε συνάψει ο Πετρος Φιλιππίδης με την κοπέλα του γιου του (δείτε εδώ αναλυτικά τί είχε συμβεί).

Ταυτόχρονα ακούστηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου που βρισκόταν στο ακροατήριο να λέει: «Και για εμάς λέτε πράγματα αλλά δε σηκωνόμαστε να μιλήσουμε».

Οι τελευταίες πληροφορίες για το επεισόδιο στη δίκη του Φιλιππίδη

Πέτρος Φιλιππίδης - Σπύρος Μπιμπίλας
NDPPHOTO

Ωστόσο, οι τόνοι συνέχισαν να ανεβαίνουν με τον Σπύρο Μπιμπίλα απευθυνόμενος στην Ελπίδα Νίνου να της λέει «ντροπή σου» και εκείνη να του ανταπαντά το ίδιο, ενώ μετά τη διακοπή, άτομα από το περιβάλλον του Πέτρου Φιλιππίδη φώναζαν στον Σπύρο Μπιμπίλα «Φίδι, Φίδι. Εσύ δεν είσαι φίλος, είσαι φίδι κολοβό!».

Ακραίο περιστατικό στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Το πρωί της Τετάρτης (14/9) η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίστηκε για ακόμη μια φορά καθώς είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει όσο κανένα άλλο αναφορικά με το κίνημα #metoo αλλά και τις καταγγελίες που βγήκαν στην επιφάνεια.

Μάλιστα, ο Σπύρος Μπιμπίλας από ώρα σε ώρα αναμένεται να ανέβει στο βήμα προκειμένου να συνεχίσει την κατάθεσή του (δείτε εδώ τί έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής). Ωστόσο, λίγο πριν μπουν στην δικαστική αίθουσα ο γνωστός ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με ένα απρόοπτο περιστατικό.

Μεταξύ άλων, σύμφωνα με την εκπομπή «Happy Day», την ώρα που ο Πέτρος Φιλιππίδης έφτασε μαζί με την σύζυγό του Ελπίδα Νίνου και τους δικηγόρους του, μια αθίγγανη θαυμάστριά του τον πλησίασε και του έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο.