Κολωνός: Συνελήφθη ο τέταρτος βιαστής της 12χρονης - Πως εντόπισε η αστυνομία τον 43χρονο ηλεκτρολόγο

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κολωνός: Συνελήφθη ο τέταρτος βιαστής της 12χρονης - Πως εντόπισε η αστυνομία τον 43χρονο ηλεκτρολόγο

Νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 4/11 ανακοινώθηκε πως οι Αστυνομία συνέλαβε έναν 55χρονο άνδρα ο οποίος σχετίζεται με την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό (δείτε εδώ ποιος είναι). Οι έρευνες, όμως, συνεχίστηκαν, διότι οι Αρχές προσπαθούσαν να ανακαλύψουν την αλήθεια για έναν 43χρονο ηλεκτρολόγο, ο οποίος εργάζεται στα καράβια, είναι ανύπαντρος και είχε κλείσει ραντεβού με την ανήλικη.

Το ένταλμα για την σύλληψή του είχε εκδοθεί από την Πέμπτη 3/11, με τον ίδιο να έχει προσπαθήσει να ρίξει στάχτη στα μάτια των ειδικών, καθώς είχε παρουσιαστεί τις προηγούμενες ημέρες αυτοβούλως στο «Ανηλίκων» της Ασφάλειας Αττικής και είχε πει ότι απλά συνομιλούσε με τη μικρή μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής, χωρίς να έχει συναντηθεί. Όμως τα στοιχεία των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ τον ενοχοποίησαν.

Συνελήφθη και ο τέταρτος βιαστής της 12χρονης από τον Κολωνό

Βιασμός 12χρονης Κολωνός

Η επιχείρηση της Αστυνομίας με όνομα «Κωδικός Αντρεάς» απέδωσε καρπούς και ο άντρας συνελήφθη σήμερα (4/11) το απόγευμα στην Κόρινθο, γεγονός στο οποίο έπαιξε ρόλο το ότι ο κατηγορούμενος δεν είχε διαφύγει στο εξωτερικό.

ΣΥΡΙΖΑ: Διέγραψε μέλος του που επικοινωνούσε με την ανήλικη

Δεν έχουν τέλος οι πληροφορίες που βγαίνουν στην επιφάνεια ανοφρικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροοπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, την ίδια ώρα που η μητέρα της ανήλικης έχει καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης αφού σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει ήδη γνωστά φέρεται να ήταν και η πρώτη η οποία είχε εκδίδει την κόρη της.

Από την άλλη, οι Αρχές συνεχίζουν την αναζήτηση για τους βιαστές της ανήλικης προκειμένου να δώσουν ένα τέλος στην φρικιαστική υπόθεση. Μάλιστα, στο φως βγήκαν 3 ακόμη συλληφθέντες -δείτε τους εδώ. Βέβαια, μια ακόμη είδηση δεν άργησε να "σκάσει" σαν βόμβα καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει ότι υπήρξε μέλος του που επικοινωνούσε μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας με τη 12χρονη στον Κολωνό, το οποίο και διέγραψε άμεσα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από την πρώτη στιγμή της αποκάλυψης του φρικτού κυκλώματος στον Κολωνό διατύπωσε το αίτημα να έρθουν όλα στο φως μαζί με τα ονόματα όλων των εμπλεκομένων.

Δυστυχώς η υπόθεση εξελίσσεται σε ένα γαϊτανάκι «αποκαλύψεων» και επιλεκτικών διαρροών που στέκονται εμπόδιο στην ουσιαστική διερεύνηση της υπόθεσης. Προκειμένου να σταματήσει εδώ η προσπάθεια αποπροσανατολισμού και δημιουργίας εντυπώσεων ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ξεκαθαρίζει το εξής: μετά από επίσημη επικοινωνία με το Υ. ΠΡΟ. ΠΟ και την ενημέρωσή μας ότι μέλος του κόμματος ταυτοποιήθηκε να έχει επικοινωνήσει με το θύμα μέσα από ψηφιακή εφαρμογή, προχωρήσαμε στην άμεση διαγραφή του. Καμία ανοχή-καμία συγκάλυψη.

Υπενθυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή ζητήσαμε να μην υπάρξει καμία προσπάθεια συγκάλυψης για κανένα εμπλεκόμενο πρόσωπο. Οι επιλεκτικές διαρροές, με ευθύνη κυβέρνησης και αστυνομίας, καθώς και οι καθυστερήσεις όμως δεν μπορούν παρά να προκαλούν ανησυχία.