Πάτρα: Παραμελειμένη η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές - Που είναι και τι κάνει 7 μήνες μετά ο πρώην σύζυγός της

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πάτρα: Παραμελειμένη η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές - Που είναι και τι κάνει 7 μήνες μετά ο πρώην σύζυγός της

Όσο αναμένεται η νέα απολογία της Ρούλας Πισπρίγκου, η εκπομπή του ALPHA, T-Live, πραγματοποίησε ρεπορτάζ για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η μητέρα που κατηγορείται για την δολοφονία των παιδιών της στην Πάτρα, αλλά και για το που βρίσκεται πλέον ο πρώην σύζυγός της.

Έχουν περάσει μόλις επτά μήνες από την ημέρα που η συγκεκριμένη γυναίκα πέρασε το κατώφλι της φυλακής και έκτοτε η εικόνα της έχει αλλάξει δραματικά. Ποια πρόσωπα την επισκέπτονται;

Ποια είναι η κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, λοιπόν, η κατηγορούμενη φαίνεται πως έχει αδυνατίσει πολύ και αδιαφορεί για την εξωτερική της εμφάνιση και παράδειγμα γι' αυτό απότελεί το γεγονός πως αφήνε άβαφα τα μαλλιά της.

Οι μόνες που την επισκέπτονται στη φυλακή είναι η μητέρα της και η αδελφή της οι οποίες βγαίνουν ελάχιστα από το σπίτι τους στην Κάτω Αχαϊα. Μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως τίποτα στην εμφάνισή τους δε θυμίζει τις άλλοτε περιποιημένες γυναίκες που όλοι γνώριζαν.

Τι κάνει ο Μάνος Δασκαλάκης 7 μήνες μετά την σύλληψη της μητέρας των παιδιών του

Υπήρχαν πολλές απορίες σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στη ζωή του Μάνου Δασκαλάκη, καθώς μετά από ένα σημείο, ο ίδιος εξαφανίστηκε και έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι πληροφορίες του ALPHA, ωστόσο αναφέρουν πως εντοπίστηκε στο κοιμητήριο των Συχενών πριν από δύο ημέρες, ενώ πάνω στο μνήμα της Τζωρτζίνας βρίσκονται μπαλόνια και καινούρια αρκουδάκια. Αντίθετα, στο 1ο Κοιμητήριο της Πάτρας, εκεί όπου βρίσκονται οι τάφοι της Μαλένας και της Ίριδας, αν και το καντήλι είναι αναμμένο, κανείς δεν έχει δει κάποιον συγγενή των παιδιών.

Όπως όλα δείχνουν, ο πατέρας των τριών κοριτσιών έχει επιλέξει ως σταθερό τόπο διαμονής του την Πάτρα και αναζητά εργασία, είτε χειρωνακτική, είτε σε εργοστάσιο, διότι επιθυμεί να εξασφαλίσει τα βασικά για τη διαβίωσή του.

Επιπρόσθετα, δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως μέχρι τώρα με κάποια σύντροφο, αν και άλλες πληροφορίες από την Πάτρα θέλουν τη Ρούλα Πισπιρίγκου να γνωρίζει τη νέα του σχέση…