Χαμογελάει ξανά ο Πέτρος Φιλιππίδης

Η νέα τροπή στην υπόθεσή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμογελάει ξανά ο Πέτρος Φιλιππίδης

Η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη , ο οποίος κατηγορείται για ένα βιασμό και δύο απόπειρες, χαρακτηρίζεται από πολλές ανατροπές. Όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, η διαδικασία αναμένεται να συνεχιστεί στις 18 Νοεμβρίου με τις καταθέσεις της Κάτιας Δανδουλάκη και της Λένας Δροσάκη.

Ωστόσο, οι μάρτυρες που κάλεσε το δικαστήριο αλλά και όσοι ζήτησε ο Πέτρος Φιλιππίδης φέρνουν ανατροπή στην υπόθεση.

Τα νέα για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη

Οι Ζέτα Μακρυπούλια (δείτε εδώ αναλυτικά την κατάθεσή της), Θάλεια Ματίκα, Αλίνα Κοτσοβούλου, Τάσος Χαλκιάς και Ράνια Σχίζα κατέθεσαν υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη στο δικαστήριο, οι τρεις πρώτοι σχετικά με όσα υποστήριξε η πρώτη καταγγέλλουσα. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά της υπεράσπισης, διέψευσαν την πρώτη καταγγέλουσα καθόσον στις καταθέσεις της ανέφερε ότι υπήρξε πρόταση για ρόλο σε θεατρικό έργο τηλεφωνική κλήση εκ μέρους της Αλίνας Κοτσοβούλου και συνάντηση της με τη Ζέτα Μακρυπούλια στο θέατρο και μάλιστα στις τουαλέτες του θεάτρου.

Οι μάρτυρες μίλησαν ακόμη και για εξαιρετική συνεργασία που είχαν με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αξίζει να σημειώσουμε ότι όπως αποκάλυψε πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας, τρεις ακόμη ηθοποιοί -μεγάλα ονόματα του χώρου- αναμένεται να καταθέσουν υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Ιούλιο, σε μία απόφαση που είχε ξεσηκώσει την κοινή γνώμη.

Εγκατέλειψε την Αθήνα ο Πέτρος Φιλιππίδης - Που μένει πλέον με την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου

Σύμφωνα με πληροφορίες του dailymedia.com.gr, ο Πέτρος Φιλιππίδης με την Ελπίδα Νίνου βρίσκονται στο χωριό Κουκλιοί Παγωνίου στο νομό Ιωαννίνων, τόπο καταγωγής της μητέρας του ηθοποιού.