Κιβωτός του Κόσμου: «Με πλησίασε για να με χρηματίσει» - Αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει για τον πάτερ Αντώνιο

Συγκλονιστικές εξελίξεις!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κιβωτός του Κόσμου: «Με πλησίασε για να με χρηματίσει» - Αυτόπτης μάρτυρας αποκαλύπτει για τον πάτερ Αντώνιο

Σε μήνυση κατά του 19χρονου προχώρησε η Κιβωτός του Κόσμου (δείτε εδώ γιατί) μετά την καταγγελία του για τον πάτερ Αντώνιο. Το γεγονός αυτό προκάλεσε αντιδράσεις και για να ρίξει φως στη υπόθεση, μίλησε στο OPEN αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος αποκάλυψε τι έκανε ο ιερέας, αφού έμαθε πως τον είδε να παρενοχλεί το αγόρι.

Ο ίδιος εξήγησε, λοιπόν, πως ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την ΜΚΟ, ο πάτερ δηλαδή, τον πλησίασε και προσπάθησε να τον χρηματίσει για να μη μιλήσει και να μην αποκαλύψει τίποτα από όσα είδε και άκουσε.

Η αποκάλυψη του μάρτυρα για τον πάτερ Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου

«Μετά από όλα όσα είδα να γίνονται μέσα στο δωμάτιο, την επόμενη κιόλας ημέρα, ο πατέρας Αντώνιος με πλησίασε για να με χρηματίσει ώστε να μη μιλήσω και να μην πω πουθενά όσα είχα δει. Συγκεκριμένα μου είχε πει ότι θα μου δώσει χιλιάδες ευρώ για να ξεχάσω όσα είδα. Αυτό που είδα πρέπει να γινόταν συστηματικά. Μάλιστα το ίδιο βράδυ που τους είδα μέσα στο δωμάτιο, ο φίλος μου ήρθε και μου είπε τα πάντα, αλλά ακόμα φοβόταν να μιλήσει. Χαίρομαι τελικά που μας άκουσε και τελικά βρήκε τη δύναμη να τον καταγγείλει», δήλωσε ο ίδιος.

Η ανατριχιαστική καταγγελία του 19χρονου

Παρόλο που ο πάτερ Αντώνιος και η σύζυγός του και Πρεσβυτέρα επιμένουν πως όλες οι καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου είναι ψευδείς (δείτε εδώ όσα υποστηρίζουν), έρχονται στο φως νέα στοιχεία και καταθέσεις που "καίνε" τον ίδιο και τρεις συνεργάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Πρώτο Θέμα, οι Αρχές έχουν συγκεντρώσει 10 καταθέσεις που μιλούν κακοποίηση σωματική και σεξουαλική στις δομές του οργανισμού και από τον ιερέα, αλλά και από άντρες οι οποίοι χαρακτηρίζονται από τους μάρτυρες ως "υπηρέτες" του πρώτου, ενώ εντοπίστηκε από την Αστυνομία νεαρός ο οποίος επιβεβαίωσε την καταγγελία του 19χρονου που έκανε την πρώτη καταγγελία .

Πρόκειται για έναν επίσης 19χρονο άντρα, ο οποίος ανέφερε σε πρώτο επίπεδο: «Το καλοκαίρι με πήρε μαζί του στο παράρτημα τη Πωγωγιανής για ενάμιση μήνα και εκεί του είπα τα οικογενειακά μου προβλήματα μας βοηθούσε. Έβαλε τη μαμά μου να μείνει σε σπίτι της Κιβωτού μαζί με τον αδερφό μου, όπου μένουν μέχρι σήμερα. Μετά μου πρότεινε να αλλάξω δομή και να πάω στην Καλαμάτα γιατί η δομή εκεί ήταν καινούργια».

Και συμπλήρωσε: «Αυτό που δεν μου άρεσε όμως, αφού πήγα στην Καλαμάτα, ήταν ότι όσο τον πλησίαζα και δενόμουν μαζί του, είχα αρχίσει στην ουσία να τον υπηρετώ, δηλαδή του έβαζα και του έβγαζα τα παπούτσια και του έβαζα της κάλτσες. Αυτά ήταν τα πρώτα περίεργα πράγματα».

«Άρχισε να μου κάνει περίεργα πράγματα. Ας πούμε, όταν μιλάγαμε ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή ήμασταν μαζί και σηκωνόμουν να φύγω, καθώς έφευγα μου χτυπούσε τον ποπό με το χέρι. Αν και δεν μου άρεσε αυτή η κίνηση προσπαθούσα να τη δικαιολογήσω, γιατί και στο μπάσκετ αυτό έκανε (…).

Επίσης στην Καλαμάτα από το καλοκαίρι μέχρι και τον Νοέμβριο που κάναμε μπάνιο στη θάλασσα, στα παιχνίδια που κάναμε στο νερό, καθώς έκανε πως με έπνιγε, άρχιζε να βάζει το χέρι του μέσα στο μαγιό μου. Στην αρχή προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με την αγάπη που του είχα και δεν έλεγα τίποτα», επισήμανε σε άλλο σημείο της κατάθεσης.

«Στην πορεία φοβόμουν και δεν ήξερα πως να τον αντιμετωπίσω. Κι αυτό στη θάλασσα όσο περνούσε ο καιρός το έκανε με μεγαλύτερη συχνότητα, μέχρι που έφτασε να μου το κάνει σε μια μέρα στη θάλασσα δέκα φορές. Εξαιτίας αυτού δεν ήθελα να μπαίνω στη θάλασσα», κατέληξε.