Μετά την ακύρωση λόγω έκρηξης - Συνεχίζεται σήμερα (22/11) η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

Ποιοι θα καταθέσουν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια δίκη χωρίς τελειωμό θα λέγαμε, πως είναι αυτή που έχει ανοίξει για το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς εδώ και 8 μήνες ο ηθοποιός, μάρτυρες και καταγγέλλουσες πηγαινοέρχονται στη δικαστική αίθουσα.

Μετά την ακύρωση της χθεσινής (21/11) δίκης συνεχίζεται σήμερα (22/11) η κατάθεση με το ρεπορτάζ του Mega Καλημέρα να αποκαλύπτει πως αναμένεται να καταθέσουν δύο ηθοποιοί φίλες της δεύτερης καταγγέλλουσας, η Τζούλη Σούμα και η Ανδρομάχη Δαυλού (δείτε εδώ τον λόγο που χαμογέλασε ξανά ο Φιλιππίδης μετά την ταλαιπωρία του).

Συνεχίζουν οι καταθέσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η αποκάλυψη του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη για την "φυγή" του

Τις προηγούμενες ημέρες κυκλοφόρησε η είδηση πως ο Πέτρος Φιλιππίδης εγκατέλειψε την Αθήνα και βρίσκεται πλέον δίπλα στην σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, στα βόρεια (δείτε εδώ που), κάτι που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Παρόλα αυτά, την Τρίτη 1/11 ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και διέψευσε αυτές τις φήμες, ενώ τόνισε πως η οικονομική κατάσταση του πελάτη του είναι πολύ άσχημη, καθώς πλέον δεν έχει τίποτα δικό του στην κατοχή του.

«Ρητά και κατηγορηματικά σας λέω ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης και η οικογένειά του παραμένουν στο σπίτι τους εδώ, στην Αθήνα. Είναι μια φημολογία που δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια», είπε χαρακτηριστικά.