Η επόμενη ημέρα μετά τις καταγγελίες - Τα γνωστά πρόσωπα που θα αναλάβουν τη διοίκηση της Κιβωτού του κόσμου

Απομακρύνεται ο Πάτερ Αντώνιος

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η επόμενη ημέρα μετά τις καταγγελίες - Τα γνωστά πρόσωπα που θα αναλάβουν τη διοίκηση της Κιβωτού του κόσμου

Μέρα με τη μέρα βλέπουμε νέες μαρτυρίες και καταγγελίες να φωτίζουν την υπόθεση, που έχει ανοίξει σχετικά με τη δομή φιλοξενίας ανηλίκων ''Κιβωτός του κόσμου''.

Προφανώς και μέχρι να ερευνηθεί το ζήτημα δεν είναι τίποτα σίγουρο, μέσα από ρεπορτάζ ωστόσο του Super Κατερίνα του Alpha έγινε γνωστό την Τρίτη 22/11, πως το τιμόνι της διοίκησης μετά τον σάλο, που έχει ξεσπάσει περνάει σε άλλα χέρια (δείτε εδώ το παρασκήνιο με το ξήλωμα του Πάτερ Αντώνιου).

Τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τη διοίκηση της Κιβωτού του κόσμου μετά τις καταγγελίες

Πιο αναλυτικά, λέγεται πως η Αλεξάνδρα Μαρτίνου η πρόεδρος του ''Μαζί για το παιδί'' και ο Γιώργος Πρωτόπαππας, ο γενικός διευθυντής των ''Παιδικών χωριών sos'' θα έχουν ισχυρή θέση. Θα υπάρχουν βέβαια και άλλα μέλη, που θα πρέπει να απαρτίσουν το συμβούλιο και ένα από αυτά θα είναι πολύ γνωστό σε εμάς πρόσωπο.

«Είχε στραβώσει το πρόσωπο του απ' το ξύλο»

Στο Τ-live του Alpha μίλησε η μητέρα ενός από τους τέσσερις κατεγγέλλοντες που πήγαν στις αρχές για να αναφέρουν τα περιστατικά ξυλοδαρμού στην Κιβωτό του Κόσμου, με συμμετέχοντα και τον Πατήρ Αντώνιο, (δείτε εδώ την νέα σοκαριστική καταγγελία κατά αυτού).

Η γυναίκα αυτή βγήκε στην τηλεόραση κρυμμένη από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί δεν είχε την δύναμη να πάει να τους καταγγείλει και κάθε βράδυ προσεύχονταν για αυτά.

«Τα παιδιά ήταν χτυπημένα με φουσκωμένο μάγουλο, με το ένα μάτι μαυρισμένο… Το παιδί μου ήταν μαυρισμένο στο μάγουλο, σαν να είχε στραβώσει το πρόσωπό του από το ξύλο. Κατάλαβα τι γίνεται. Φοβόταν το παιδί μου να το πάρω σπίτι. Έβγαζαν τα παιδιά μέσα στην ημέρα να πάνε για δουλειά και τα κλείδωναν στο δωμάτιο το βράδυ» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στον Πατέρα Αντώνιο, είπε: «Δεν τον είδα. Μετά που πήρα το παιδί, τον είδα και μου είπε ότι του είπαν πως έφυγε. “Σας λένε ψέματα” του απάντησα. Δεν με πίστεψε. Το παιδί μου πήγαινε συχνά για μπάνιο με τον πατέρα Αντώνιο. Είχε λεφτά το παιδί ο 19χρονος που έκανε την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση. Έλεγε στον γιο μου ότι τα χρήματα του τα έδινε ο πάτερ. Του είχε αγοράσει ακριβό κινητό και παπούτσια. Κάθε μέρα 50 ευρώ, 200 και 300…».