Κυριακή, 26 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: «Ήταν πολύ επιθετική...» - Άγνωστα περιστατικά με την Πρεσβυτέρα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας

Συνεχείς καταγγελίες για εκείνη και τον Πάτερ Αντώνιο

Κιβωτός του Κόσμου: «Ήταν πολύ επιθετική...» - Άγνωστα περιστατικά με την Πρεσβυτέρα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας
Ενημέρωση 22.11.2022 12:32
Από Ελένη Μήτση

Νέα πρόσωπα ''σπάνε'' τη σιωπή τους σχετικά με όσα έχουν συμβεί στην Κιβωτό του κόσμου και δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, καθώς μέσα από το Καλημέρα Ελλάδα του ΑΝΤ1 την Τρίτη 22/11 γνωστοποιήθηκε μια καταγγελία σχετικά με τη γυναίκα του Πάτερ Αντώνιου (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για το προφίλ της).

Πιο αναλυτικά, στην κάμερα της εκπομπής μίλησε μια κοπέλα που έμεινε στη δομή για δέκα χρόνια, από τα 8 έως τα 18 της και όπως ανέφερε έχει δει πολύ σκληρά γεγονότα να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια της, τα οποία γνώριζαν η Πρεσβυτέρα και ο σύζυγός της.

Νέα καταγγελία σχετικά με τη συμπεριφορά της Πρεσβυτέρας

«Μιλάμε μόνο για τον πατέρα Αντώνιο, ενώ και η πρεσβυτέρα έχει σχέση με όλα αυτά. Ήταν πολύ επιθετική, μας έλεγε "εγώ δίνω τα πάντα για εσάς, δεν σέβεστε τίποτα". Εννοείται πως επέβαλε και τιμωρίες. Αυτό που μου έχει μείνει είναι αυτά που έβλεπα στα άλλα παιδιά και πονούσα.

Σε παιδιά 4-5 ετών, να τους πιέζουν να φάνε συγκεκριμένο φαγητό, χωρίς να τους προτείνουν κάτι άλλο, αυτά να κλαίνε, να το βάζουν στο στόμα και να το φτύνουν γιατί δεν μπορούν να το καταπιούν. Έχω δει παιδαγωγό που κοπανούσε κοπέλα στο καζανάκι στο μπάνιο. Εννοείται ότι τα ήξερε ο πατέρας Αντώνιος γιατί ενώ τον συγκεκριμένο παιδαγωγό τον έδιωξαν, πριν από τέσσερα χρόνια τον πήραν ξανά στην Κιβωτό», ανέφερε η πρώην φιλοξενούμενη στην Κιβωτό.

Τα γνωστά πρόσωπα που θα αναλάβουν τη διοίκηση της Κιβωτού του κόσμου

Μέρα με τη μέρα βλέπουμε νέες μαρτυρίες και καταγγελίες να φωτίζουν την υπόθεση, που έχει ανοίξει σχετικά με τη δομή φιλοξενίας ανηλίκων ''Κιβωτός του κόσμου''.

Προφανώς και μέχρι να ερευνηθεί το ζήτημα δεν είναι τίποτα σίγουρο, μέσα από ρεπορτάζ ωστόσο του Super Κατερίνα του Alpha έγινε γνωστό την Τρίτη 22/11, πως το τιμόνι της διοίκησης μετά τον σάλο, που έχει ξεσπάσει περνάει σε άλλα χέρια (δείτε εδώ το παρασκήνιο με το ξήλωμα του Πάτερ Αντώνιου).

Πιο αναλυτικά, λέγεται πως η Αλεξάνδρα Μαρτίνου η πρόεδρος του ''Μαζί για το παιδί'' και ο Γιώργος Πρωτόπαππας, ο γενικός διευθυντής των ''Παιδικών χωριών sos'' θα έχουν ισχυρή θέση. Θα υπάρχουν βέβαια και άλλα μέλη, που θα πρέπει να απαρτίσουν το συμβούλιο και ένα από αυτά θα είναι πολύ γνωστό σε εμάς πρόσωπο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κιβωτός του Κόσμου: Με "σωματοφύλακες" πρώην τρόφιμους κυκλοφορούσε ο πάτερ Αντώνιος

Κιβωτός: «Καθαρίζαμε αποθήκες και τουαλέτες» - 27χρονος καταγγέλλει σκληρή παιδική εργασία

Share