Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Κιβωτός του κόσμου: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Στέλεχος της δομής ''τράβηξε'' χρήματα από μυστική θυρίδα

''Σάλος''

Κιβωτός του κόσμου: Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Στέλεχος της δομής ''τράβηξε'' χρήματα από μυστική θυρίδα
Ενημέρωση 24.11.2022 14:16
Από Ελένη Μήτση

Η υπόθεση με τις καταγγελίες σε βάρος της Κιβωτού του κόσμου έχουν προκαλέσει αίσθηση της τελευταίες ημέρες, κυρίως για τις κακοποιητικές συμπεριφορές σε παιδιά αλλά για το αν υπήρχε εκμετάλλευση πίσω από το φιλανθρωπικό έργο.

Σάλος έχει δημιουργηθεί και σε ό,τι αφορά τις δωρεές, καθώς λέγεται ότι τα χρήματα και τα αγαθά, που προσέφερε ο κόσμος δεν πήγαιναν όλα αποκλειστικά στα παιδιά, αλλά σε άλλες ενέργειες.

Όσο λοιπόν περνάει ο καιρός γνωστοποιούνται και άλλες ύποπτες ενέργειες με αυτή, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 24/11 από το δελτίο ειδήσεων του Mega να σοκάρει. Πιο αναλυτικά, στέλεχος που δεν ανήκει πλέον στη δομή έσπευσε να αφαιρέσει από μυστική θυρίδα μεγάλο ποσό.

Η ανησυχία για την κίνηση αυτή φουντώνει σχετικά με το αν γίνεται ξέπλυμα μαύρου χρήματος, καθώς στην ίδια τράπεζα διατηρείται το ποσό των 2.000.000 ευρώ, με ειδική επιτροπή να ερευνά εξονυχιστικά το θέμα (δείτε εδώ το πολυτελές σπίτι του Πάτερ Αντώνιου).

Πρώην στέλεχος της Κιβωτού του κόσμου άδειασε μυστική θυρίδα

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ορισμένοι δημοσιογράφοι έρχονται και σου λένε...» - Ξέσπασε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για την Κιβωτό του Κόσμου

«Άκουσα την πρεσβυτέρα να λέει αλίμονό σου αν μιλήσεις παρά έξω» - Νέα συγκλονιστική αποκάλυψη για την Κιβωτό του Κόσμου

Share