Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: Πολυτελείς κατοικίες πολλών χιλιάδων ευρώ - Πλάνα από τις μεζονέτες του πάτερ Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας

Δείτε το βίντεο

Κιβωτός του Κόσμου: Πολυτελείς κατοικίες πολλών χιλιάδων ευρώ - Πλάνα από τις μεζονέτες του πάτερ Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας
Ενημέρωση 22.11.2022 21:34
Από Στέλλα Μούτσιου

Πέρα από τον πάτερ Αντώνιο, στο στόχαστρο έχει βρεθεί και η σύζυγός του, καθώς έχουν γίνει γνωστά διάφορα περιστατικά συγκάλυψης, αλλά και κακοποίησης από την ίδια (δείτε εδώ την μαρτυρία που την "καίει") στις δομές της Κιβωτού του Κόσμου. Έτσι, λοιπόν, οι Αρχές προσπαθούν να αντλήσουν στοιχεία από οπουδήποτε είναι εφικτό.

Ως αποτέλεσμα, ήρθαν στο φως, μέσα από το κανάλι του MEGA, στοιχεία των τραπεζικών λογαριασμών του ζευγαριού, γεγονός που οδήγησε στα σπίτια που διαθέτουν και τα πλάνα από αυτά εντυπωσιάζουν.

Οι μεζονέτες του πάτερ Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας

Η κύρια κατοικία τους είναι στην Ραφήνα, ωστόσο υπάρχει και άλλη μία μεζονέτα στην Βραυρώνα, η οποία, σύμφωνα με μαρτυρίες και έγγραφα, είχε πωληθεί στον πατέρα Αντώνιο και στην συνέχεια ξαναπωλήθηκε από το περιβάλλον των πρώτων ιδιοκτητών θα πουν.

«Μας έκανε εντύπωση στην επαφή μας η Πρεσβυτέρα. Είχε πολύ ροζιασμένα χέρια. Από την πολύ δουλειά. Ο πάτερ ήταν πολύ καλός άνθρωπος. Η συναλλαγή μας ήταν άψογη. Πλήρωσε, έφυγε», αναφέρουν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες.

Ποια είναι η σύζυγος του πάτερ Αντώνιου, Σταματία Γεωργαντή

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται λεπτό προς λεπτό για την Κιβωτό του Κόσμου και συγκεκριμένα για τον πατήρ Αντώνιο, μετά την κατάθεση του 19χρονου, ο οποίος έχει καταγγείλει ότι έχει ασελγήσει εις βάρος του (διαβάστε την εδώ).

Αυτή που βρίσκεται συνεχώς όμως στο πλευρό του είναι η σύζυγός του, η πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, η οποία έχει δηλώσει πως είναι βέβαιη ότι πίσω από τις καταγγελίες των παιδιών κρύβονται συμφέροντα (δείτε εδώ πώς συνδέεται η υπόθεση του Κολωνού με την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου).

Η πρεσβυτέρα έχει καταγωγή από τη Χίο, όπου γνώριζε τον πατέρα Αντώνιο πολύ πριν τον παντρευτεί. Μαζί έχουν τρία παιδιά -δύο δίδυμα ηλικίας 21 ετών, τον Δημήτρη και τον Κωνσταντίνο-, τους οποίους υιοθέτησαν, καθώς και τον 11χρονο Νώε.

Είναι κόρη του Μιχάλη Γεωργαντή και της Μανθούλας Μαμαλή και εγγονή του Μανώλη Γεωργαντή, που μεγάλωσαν στα Γιωργαντίδικα στο Βροντάδο. Όπως γράφει η ίδια στο βιογραφικό της, «από μικρή η Σταματία γαλουχήθηκε στα χριστιανικές παραδόσεις και έκανε πράξη της τις αλήθειες του Ευαγγελίου για την Αγάπη στον πλησίον. Χρόνια πολλά πριν ο Θεός την καλέσει για πρεσβυτέρα, η Σταματία διακονούσε στο κατηχητικό έργο της Εκκλησίας και ήταν πολύτιμη συνεργάτις του αείμνηστου θεολόγου Ευάγγελου Αλιβάνογλου».

Αναφέρει, επίσης, ότι ήταν παρούσα σε συγκεντρώσεις και εξορμήσεις των Χριστιανικών Μαθητικών Ομάδων και διετέλεσε ομαδάρχης και αρχηγός στις κατασκηνώσεις της Πνευματικής Εστίας «Ο Αλέξανδρος Γκιάλας» στον Προφήτη Ηλία στα Θυμιανά. Διακόνησε για λίγο στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της εκκλησίας της Χίου και από το 1998 βρέθηκε στην Αθήνα κοντά στον σύζυγό της πατέρα Αντώνιο, που τον Μάρτιο του 1998 χειροτονήθηκε διάκονος και τον Απρίλιο του ίδιου έτους σε πρεσβύτερο αναλαμβάνοντας τη διακονία του Ιερού ναού του Αγ. Γεωργίου στην Ακαδημία Πλάτωνος στον Κολωνό και παράλληλα υπεύθυνος του Κέντρου Νεότητας της εκκλησίας (δείτε εδώ τις δηλώσεις της που είχαν προκαλέσει κύμα αντιδράσεων πριν μερικές μέρες).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κιβωτός του Κόσμου: Οι εκπαιδευτικοί των δομών γνώριζαν μήνες πριν τα περιστατικά κακοποίησης - Το έγγραφο που το αποδεικνύει

Κιβωτός του Κόσμου: Την έδιωξαν και την άφησαν αβοήθητη επειδή έμεινε έγκυος και έκανε έκτρωση - Σοκαριστική καταγγελία από πρώην φιλοξενούμενη

Share