Θρήνος! Έφυγε από τη ζωή βραβευμένη με όσκαρ τραγουδίστρια

Η σπαρακτική ανάρτηση της μάνατζερ της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
theirenecara/ instagram
theirenecara/ instagram

Λίγο μετά την πολύ δυσάρεστη είδηση θανάτου για πρώην παίκτη του Ολυμπιακού, το Σάββατο 26/11 έγινε γνωστό, πως έφυγε από τη ζωή μια αγαπημένη, ταλαντούχα και βραβευμένη με Όσκαρ τραγουδίστρια σε ηλικία 65 ετών.

Η είδηση του θανάτου της Irene Cara έγινε γνωστή μέσα από σπαρακτική ανάρτηση, που έκανε η μάνατζερ της αποχαιρετώντας την για πάντα.

Να θυμίσουμε εδώ, πως η τραγουδίστρια γνώριζε μουσική, χορό και υποκριτική από παιδί και εμφανίστηκε στη σκηνή και στην τηλεόραση, συμπεριλαμβανομένων εμφανίσεων στο PBS και στο The Tonight Show του Johnny Carson, σε νεαρή ηλικία τη δεκαετία του 1970.

Το απόγειο στην καριέρα της ήρθε μέσα από τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ Fame το 1980 και μάλιστα ήταν υποψήφια για δύο Grammy μετά το Fame, για την καλύτερη νέα καλλιτέχνιδα και για την καλύτερη γυναίκα ποπ τραγουδίστρια.

Η ανάρτηση της μάνατζερ της Irene Cara για τον θάνατό της

«Με μεγάλη μου λύπη, ανακοινώνω εκ μέρους της οικογένειας το θάνατο της. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, τραγουδίστρια, στιχουργός και παραγωγός πέθανε στο σπίτι της στη Φλόριντα. Τα αίτια του θανάτου της παραμένουν προς στιγμήν άγνωστα και θα δημοσιοποιηθούν όταν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες».

Irene Cara
theirenecara/ instagram