«Η ιστορία είναι σκηνοθετημένη, θα ακούσετε ποιοι κρύβονται...» - Περνάει στην αντεπίθεση ο δικηγόρος του Φιλιππίδη μετά την κατάθεση της Δροσάκη

Θα της καταθέσουν μήνυση;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Η ιστορία είναι σκηνοθετημένη, θα ακούσετε ποιοι κρύβονται...» - Περνάει στην αντεπίθεση ο δικηγόρος του Φιλιππίδη μετά την κατάθεση της Δροσάκη

Η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη με τις καταγγελίες, που έχει δεχτεί συνεχίζεται στη δικαστική αίθουσα με καταθέσεις του ίδιου αλλά και των καταγγελλουσών μαζί με τους μάρτυρες τους.

Μετά λοιπόν από την κατάθεση της Λένας Δροσάκη, το Σάββατο 26/11 είδαμε τις νέες δηλώσεις του δικηγόρου του ηθοποιού, Μιχάλη Δημητρακόπουλου στο Χαμογέλα και πάλι του Mega.

Ο ίδιος τόνισε πως μερικά από τα λεγόμενα της ηθοποιού (Δροσάκη) είναι ανυπόστατες και αόριστες πληροφορίες (δείτε εδώ τη συγκλονιστική κατάθεση της) και λόγω αυτού έχει το δικαίωμα να καταθέσει, αν θέλει ο ηθοποιός, μήνυση απέναντι της. Στη συνέχεια μάλιστα εξήγησε, πως θα επανέλθει με στοιχεία, τα οποία θα αποδείξουν πως όλα όσα ακούγονται είναι μία σκηνοθετημένη ιστορία.

Οι νέες δηλώσεις του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη για τη δίκη του ηθοποιού

«Η Λένα Δροσάκη είπε πολλές ανακρίβειες. Ακούστηκε από την κυρία Δροσάκη κατά την κατάθεσή της εντελώς αόριστα ότι στο παρελθόν είχε υπάρξει κάποια συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη που προσομοίαζε σε βιασμό, όταν ακούσει κάτι τέτοιο ένας κατηγορούμενος που λιθοβολείται επί δύο συνεχόμενα χρόνια, αισθάνθηκε μία δυσφορία μέσα στο πλαίσιο του μέτρου».

«Όλη αυτή η ιστορία είναι σκηνοθετημένη, θα αποκαλύψω όλους όσους βρίσκονται από πίσω. Στην αγόρευσή μου στοιχειοθετημένα θα ακούσετε ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή τη ιστορία που είχε στόχο να καταστραφεί ο Πέτρος Φιλιππίδης σαν άνθρωπος, σαν ηθοποιός και σαν οντότητα», είπε ο κύριος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.