Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Ατύχημα για τον Σωτήρη Τσιόδρα - Εσπευσμένα στο χειρουργείο στο ΚΑΤ

Ποια η κατάσταση της υγείας του

Ατύχημα για τον Σωτήρη Τσιόδρα - Εσπευσμένα στο χειρουργείο στο ΚΑΤ
Ενημέρωση 28.11.2022 08:07
Από Youweekly Team

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Τσιόδρας είχε ένα ατύχημα, χθες Κυριακή 27/11, που τον οδήγησε στο χειρουργείο. Υποβλήθηκε σε επέμβαση στο χέρι από τους ειδικούς της κλινικής Χεριού-Μικροχειρουργική Άνω Άκρου, με επικεφαλή τον κ. Εμμανουήλ Φανδρίδη.

Ο καθηγητής έχει υποστεί επίσης τραύμα και στο πόδι, το οποίο θα αντιμετωπιστεί συντηρητικά ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η σύζυγός του (δείτε εδώ φωτογραφίες της).

Υπενθυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό ο Σωτήρης Τσιόδρας έμπλεξε με τις αρχές...

Η μελέτη των δύο καθηγητών, Τσιόδρα και Λύτρα, για τη θνητότητα στις ΜΕΘ και εκτός ΜΕΘ για τους ασθενείς που νοσηλεύονται με κορωνοϊό δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα προκαλώντας πολιτικές αναταράξεις.

Πλέον, πρόκειται να ερευνηθεί και από τις εισαγγελικές αρχές καθώς εντάσσεται στην ευρύτερη προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται από εισαγγελικό λειτουργό με στόχο τη διερεύνηση του συνόλου των καταγγελιών για τις συνθήκες στις ΜΕΘ που έχουν δει κατά καιρούς το της δημοσιότητας είτε μέσω του Τύπου , είτε μέσω συγκεκριμένης αναφοράς, όπως συνέβη πρόσφατα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλη Γιαννάκο. Διαβάστε εδώ και το μήνυμα του Σωτήρη Τσιόδρα για τον εμβολιασμό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τάσος Δούσης: "Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ κύριε Τσιόδρα γιατί..."

Έπος! Ο Τάκης Ζαχαράτος έγινε... Σωτήρης Τσιόδρας

Share