Σωτήρης Τσιόδρας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του

Δεν έβγαλε λεπτό τη μάσκα του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σωτήρης Τσιόδρας: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο λοιμωξιολόγος, Σωτήρης Τσιόδρας έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του, Μίνα. Λόγω κορωνοϊού, το ζευγάρι σπάνια κάνει εμφανίσεις σε χώρους με πολύ κόσμο, καθώς θέλουν να προσέχουν λόγω κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, πριν λίγες ημέρες βρέθηκαν στην Επίδαυρο όπου παρακολούθησαν το "Ιχνευταί του Σοφοκλή". Μάλιστα, μετά το τέλος της παράστασης συνομίλησαν με τους ηθοποιούς, και οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν σε κάθε τους κίνηση.

Να σημειώσουμε πως η σύζυγος του Σωτήρη Τσιόδρα, βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, ωστόσο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι φωτογραφίες του Σωτήρη Τσιόδρα από την έξοδο με τη σύζυγό του

Σωτήρης Τσιόδρας βραδινή έξοδος

Σωτήρης Τσιόδρας σπάνια δημόσια εμφάνιση με τη σύζυγό του

Αυτό είναι το ζώδιο του Σωτήρη Τσιόδρα - Τι λέει ο αστρολογικός του χάρτης

Σύμφωνα και με τα βιογραφικά του στοιχεία ο Σωτήρης Τσιόδρας γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου του 1965 στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, μετά την επάνοδό του στην Ελλάδα πήγε Γυμνάσιο και Λύκειο στο 15ο της Κυψέλης και αποφοίτησε με βαθμό 19 7/13.

Από την ημερομηνία της γέννησής του αντιλαμβανόμαστε ότι στο ζώδιο είναι ζυγός. Ποια είναι λοιπόν εκείνα τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου ζωδίου και τι λένε τα άστρα; Διαβάστε παρακάτω. Σας τα έχουμε όλα!

Τι λέει λοιπόν ο αστρολογικός χάρτης για τους Ζυγούς, που είναι και το ζώδιο του Σωτήρη Τσιόδρα;

Οι Ζυγοί αυτό το μήνα (Μάη 2020 ) έχετε πολλές δυνατότητες να κάνετε νέα ξεκινήματα και μάλιστα έχετε αρκετά καλή υποστήριξη από τον Άρη στον Υδροχόο που σας δίνει ώθηση σε ερωτικά και σε ζητήματα δημιουργικότητας αλλά και από τον Ερμή που θα μπει στους Διδύμους που θα έχετε την προοπτική για νέες ενασχολήσεις ή και κάποια σεμινάρια… Ο κυβερνήτης Αφροδίτη ήδη βρίσκεται στον ίδιο χώρο και σας δίνει μια ευκολία να καταφέρετε τα σχέδιά σας .Γυρίζοντας ανάδρομη μπορεί να σας δημιουργήσει κάποιες αμφιβολίες αλλά έχετε την δυνατότητα να τις χειριστείτε.

1ο δεκαήμερο

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Γενικά στα επαγγελματικά σας μπορεί να υπάρχει μια στασιμότητα αλλά αυτός είναι ένας μήνας που θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες και θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε όποιους στόχους έχετε βάλει.. Ακόμη κι αν θέλετε να κάνετε μια νέα κίνηση θα έχετε όλη την θετικότητα των επιρροών..

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Η καλή επιρροή συνεχίζεται και στα οικονομικά καθώς έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε κάποιες εκκρεμότητες αλλά και να κερδίσετε χρήματα από κάποια δημιουργικά σχέδια που μπορεί να έχετε.

2ο δεκαήμερο

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Και του 2ου δεκαημέρου είσαστε σε θέση να εισπράξετε όλη την θετικότητα της επιρροής των πλανητών και να προβείτε σε τακτοποιήσεις αλλά και νέα σχέδια.. Είναι μια περίοδος που επιτέλους νοιώθετε πιο ανέμελοι και πιο τυχεροί.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μπορεί να προκύψουν κάποια οικονομικά ζητήματα που θα πρέπει να τα λύσετε αλλά δεν είναι και τόσο σοβαρά και μπορείτε να χειριστείτε τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο.. Αρπάξτε τις ευκαιρίες και δώστε βάση σε νέες προτάσεις γιατί σίγουρα θα σας ευνοήσουν οικονομικά.

3ο δεκαήμερο

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Εσείς του τρίτου δεκαημέρου αντιμετωπίζετε κάποιες δυσκολίες ακόμη αλλά είστε καλύτερα και δεν είστε τόσο ευάλωτοι τώρα πια.. Μπορείτε να πετύχετε στόχους και να έχετε νέες προοπτικές, απλώς θα πρέπει να κουραστείτε λιγάκι ακόμη.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Μπορεί τα οικονομικά σας να μην είναι και στην καλύτερη κατάσταση αλλά αυτό το μήνα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε όποιες εκκρεμότητες και ελλείψεις είχαν προκύψει.. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες και αρκετό δυναμισμό ώστε να εφεύρετε λύσεις που θα φέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ερωτικά θα υπάρξουν και σ’ εσάς επανασυνδέσεις αλλά επειδή γενικώς οι επιρροές είναι θετικές και από τον Άρη και από την Αφροδίτη και από τον Ερμή που θα σας κάνει πιο επικοινωνιακούς ,εσείς θα μπορούσατε να επανεξετάσετε κάποια σχέση που δεν είχε κάνει τον κύκλο της και να έχετε θετικά αποτελέσματα…

Οι δεσμευμένοι του ζωδίου έχετε μια πολύ όμορφη σχέση με το ταίρι σας και επικοινωνείτε καθώς και ανταλλάσετε απόψεις για δημιουργικά σχέδια.. Έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε συναισθηματικές εκκρεμότητες μεταξύ σας και να εξελίξετε τη σχέση σας περισσότερο.

Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σίγουρα έχετε κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον και ίσως αρχίσετε να επικοινωνείτε περισσότερο αυτή την περίοδο.. Ίσως βέβαια μετά τα μέσα του μήνα να επιστρέψει κι ένα άτομο από το παρελθόν ή εσείς να ξαναθυμηθείτε κάποιο άτομο που ήταν πολύ σημαντικό για εσάς.. Σε κάθε περίπτωση υπάρχει μια καλή πιθανότητα αυτή τη φορά να τα καταφέρετε αν και χρειάζεται προσοχή. Και αν θέλετε να μάθετε κι άλλα για τον Σωτήρη Τσιόδρα σας έχουμε τα έχουμε όλα εδώ. Όσα δεν γνωρίζαμε!

Πηγή: oroskopos.tv