Κιβωτός του Κόσμου: Λίγο λιγότερο από μισό εκατομμύριο - Το ποσό που βρέθηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας

Δείτε τα στοιχεία που βγήκαν στο φως

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κιβωτός του Κόσμου: Λίγο λιγότερο από μισό εκατομμύριο - Το ποσό που βρέθηκε στους τραπεζικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας

Η υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου από την ημέρα που "άνοιξε", δεν φαίνεται να βρίσκει τέλος, αφού καθημερινά έρχονται στο φως στοιχεία για τους εργαζόμενους των δομών, αλλά και για τον πατέρα Αντώνιο και την Πρεσβυτέρα, τα οποία σοκάρουν (δείτε εδώ το απειλητικό μήνυμα που δέχθηκε ο 19χρονος μετά την καταγγελία του).

Αυτή τη στιγμή, μάλιστα, η έρευνα των Αρχών έχει επικεντρωθεί στα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού, γεγονός που οδήγησε στην δέσμευση των λογαριασμών τους (δείτε εδώ όλη την αλήθεια) και στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, την Δευτέρα 28/11, η ρεπόρτερ του καναλιού αποκάλυψε πόσα χρήματα βρέθηκαν στην τράπεζα στο όνομά τους. Πολλά από αυτά επέλεγαν να τα "χαλάσουν" σε διάφορα ακριβά αντικείμενα, όπως έχει αναφερθεί ήδη (δείτε εδώ τις αγορές που έκαναν).

Το ποσό που βρέθηκε στον λογαριασμό του πατέρα Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας

Πιο συγκεκριμένα, η Οικονομική Αστυνομία αποκάλυψε πως, μέχρι στιγμής, βρέθηκαν 300.000 ευρώ σε τρεις προσωπικούς λογαριασμούς δύο τραπεζών, με την έρευνα να επικεντρώνεται στις χρονιές από το 2017 μέχρι και το 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες της δημοσιογράφου, φαίνεται επιπλέον ότι υπάρχει αίτημα της Οικονομικής Αστυνομίας για να ανοίξουν οι λογαριασμοί σε ακόμη 10 τράπεζες.