Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: «Να ξέρεις, δεν θα ζεις! Θα...» - Το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε ο 19χρονος μετά την καταγγελία του

Ήταν αυτός που άνοιξε το ασκό του Αιόλου

Κιβωτός του Κόσμου: «Να ξέρεις, δεν θα ζεις! Θα...» - Το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε ο 19χρονος μετά την καταγγελία του
ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ - EUROKINISI
Ενημέρωση 28.11.2022 09:17
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ανατριχιαστικές είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται λεπτό προς λεπτό στην υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου, με τον κύριο κατηγορούμενο, πάτερ Αντώνιο, να επιμένει στην αθωότητά του για όλα όσα του καταλογίζονται, τονίζοντας μάλιστα πως πολύ σύντομα η αλήθεια θα λάμψει (δείτε εδώ τις τελευταίες του δηλώσεις).

Ο πρώτος που έκανε καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση ήταν ένας 19χρονος, με τον οποίο άνοιξε ο ασκός του Αιόλου (δείτε εδώ όσα έχει καταγγείλει). Εκείνος, ωστόσο, υποστηρίζει ότι δέχτηκε ένα απειλητικό μήνυμα στο κινητό του, για να πάρει πίσω τα όσα είπε. Συγκεκριμένα, ο πρώην τρόφιμος δέχτηκε μήνυμα στο οποίο ένας άγνωστος αποστολέας απειλούσε πως θα τον σκοτώσει.

Το απειλητικό μήνυμα που δέχτηκε ο 19χρονος

«Γεια. Είσαι καλά; Το λοιπόν ή θα τα πάρεις όλα πίσω ή αλλιώς θα βάλω άτομα να σου κάνουμε κακό και έχω πάρα πολλά άτομα να ξέρεις. Γνωρίζω το πού μένεις από κάποιον άλλον αλλά έτσι και δεν μαζέψεις όλες τις μ… που έχεις κάνει και εσύ και όλοι οι υπόλοιποι… Να ξέρεις, δεν θα ζεις. Αυτό σου λέω μόνο. Θα σε σκοτώσω!», αναφέρει το μήνυμα.

Μάλιστα, όπως έχε γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες, μια πρώην τρόφιμος της Κιβωτού αναγκάστηκε να αποχωρήσει από την δομή μετά την απόφαση της να διακόψει την εγκυμοσύνη της (διαβάστε εδώ την ανατριχιαστική μαρτυρία της), με την ίδια να υποστηρίζει πως ο πατέρας Αντώνιος προσπάθησε να χρηματίσει μάρτυρες ώστε να μην καταθέσουν.

«Έχω καταλάβει ότι δεν λένε ψέματα, διότι μιλάνε όπως μιλάω εγώ, με τον φόβο. Όπως γνωρίζω ότι ο πατήρ (Αντώνιος) κάποια συγκεκριμένα άτομα που γνώριζα τους είχε δωροδοκήσει με πολλά λεφτά, εκείνα τα παιδιά – πάλι καλά – δεν δέχτηκαν και συνεχίζουν την καταγγελία τους. Θα βγω για να βοηθήσω τα επόμενα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τα παιδιά είναι ασφαλή» - Οι απαντήσεις για την Κιβωτό του Κόσμου

Κιβωτός του Κόσμου: Σε αντικείμενα αξίας πολλών χιλιάδω ευρώ για τις μεζονέτες τους - Έτσι ξόδευαν τα χρήματά τους ο πάτερ Αντώνιος και η Πρεσβυτέρα

Share