Κιβωτός του κόσμου: «Έκανα έκτρωση με εισαγγελική παρέμβαση» - Συγκλονισμένη η Φαίη Σκορδά με τις αποκαλύψεις της Ευγενίας

Περιγράφει όσα πέρασε στη δομή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κιβωτός του κόσμου: «Έκανα έκτρωση με εισαγγελική παρέμβαση» - Συγκλονισμένη η Φαίη Σκορδά με τις αποκαλύψεις της Ευγενίας

Την Τετάρτη 23/11 στο Πρωινό μας του ΣΚΑΪ βρέθηκε καλεσμένη μια κοπέλα, πρώην τρόφιμος στην Κιβωτό του κόσμου, η οποία σήμερα είναι 20 χρονών και εκμυστηρεύτηκε τη συγκλονιστική ιστορία της από την παραμονή της στη δομή.

Συγκλονισμένη άκουγε η Φαίη Σκορδά τις καταγγελίες της Ευγενίας, η οποία εξήγησε πως την αντιμετώπισαν στην Κιβωτό όταν έγινε γνωστό, πως στα 17 της έμεινε έγκυος και δεν επιθυμούσε να κρατήσει το παιδί. Η στάση της δομής ήταν αρνητική και δεν στήριζαν την κοπέλα με αποτέλεσμα να ικανοποιηθεί η επιθυμία της με εισαγγελική παρέμβαση (δείτε εδώ ποιος είναι ο Πάτερ Αντώνιος, που κατηγορείται).

Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά με την εξομολόγηση πρώην τρόφιμου της Κιβοτού του κόσμου

«Είχε στραβώσει το πρόσωπο του απ' το ξύλο»

Στο Τ-live του Alpha μίλησε η μητέρα ενός από τους τέσσερις κατεγγέλοντες που πήγαν στις αρχές για να αναφέρουν τα περιστατικά ξυλοδαρμού στην Κιβωτό του Κόσμου, με συμμετέχοντα και τον Πατήρ Αντώνιο, (δείτε εδώ την νέα σοκαριστική καταγγελία κατά αυτού).

Η γυναίκα αυτή βγήκε στην τηλεόραση κρυμμένη από τα φώτα της δημοσιότητας γιατί δεν είχε την δύναμη να πάει να τους καταγγείλει και κάθε βράδυ προσεύχονταν για αυτά.

«Τα παιδιά ήταν χτυπημένα με φουσκωμένο μάγουλο, με το ένα μάτι μαυρισμένο… Το παιδί μου ήταν μαυρισμένο στο μάγουλο, σαν να είχε στραβώσει το πρόσωπό του από το ξύλο. Κατάλαβα τι γίνεται. Φοβόταν το παιδί μου να το πάρω σπίτι. Έβγαζαν τα παιδιά μέσα στην ημέρα να πάνε για δουλειά και τα κλείδωναν στο δωμάτιο το βράδυ» είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στον Πατέρα Αντώνιο, είπε: «Δεν τον είδα. Μετά που πήρα το παιδί, τον είδα και μου είπε ότι του είπαν πως έφυγε. “Σας λένε ψέματα” του απάντησα. Δεν με πίστεψε. Το παιδί μου πήγαινε συχνά για μπάνιο με τον πατέρα Αντώνιο. Είχε λεφτά το παιδί ο 19χρονος που έκανε την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση. Έλεγε στον γιο μου ότι τα χρήματα του τα έδινε ο πάτερ. Του είχε αγοράσει ακριβό κινητό και παπούτσια. Κάθε μέρα 50 ευρώ, 200 και 300…».