Κιβωτός του Κόσμου: Νέα καταγγελία στο φως - «Έβαλαν τη θεία μας με άνοια να δωρίσει το σπίτι της»

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΣ/EUROKINISSI
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΣ/EUROKINISSI

Μία νέα σοκαριστική αποκάλυψη για την Κιβωτό του Κόσμου έφερε στην επιφάνεια η εκπομπή T-Live. Μετά τις έρευνες που έγιναν στους τραπεζικούς λογαριασμούς και στα σπίτια του Πατέρα Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας (δείτε εδώ πόσα χρήματα βρέθηκαν στον Κολωνό), στο στόχαστρο έχουν μπει οι μυστηριώδεις δωρεές που έγιναν προς την δομή.

«Η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δώρισε το ακίνητό της στην Κιβωτό, έφυγε από τη ζωή. Οι συγγενείς της, τα ανίψια της, δεν γνώριζαν τίποτα. Το συνειδητοποίησαν περίπου 20 ημέρες μετά την κηδεία της, όταν είδαν κάποιους ιερείς να προσπαθούν να αλλάξουν κλειδαριές στο σπίτι», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για την Κιβωτό του Κόσμου

Έμαθαν με αυτόν τον τρόπο ότι η θεία τους, που έπασχε από βαριάς μορφής άνοια τα τελευταία 6 χρόνια, είχε κάνει ένα συμβόλαιο χωρίς ποτέ οι ίδιοι να το γνωρίζουν, όπου είχε παραχωρήσει το σπίτι της στην Κιβωτό.

Το σπίτι παραμένει αναξιοποίητο μέχρι και σήμερα, είναι παραδομένο στο έλεος του χρόνου και οι συγγενείς της ηλικιωμένης έχουν ξεκινήσει δικαστική διαμάχη για να το διεκδικήσουν πίσω»

Στην ίδια εκπομπή, μία ακόμα μαρτυρία αποκάλυψε πως μία μητέρα αποκλήρωσε το παιδί της για να δωρίσει την περιουσία της στην Κιβωτό του Κόσμου.

«Η μητέρα μου γνώρισε μία κυρία στο νοσοκομείο όπου έκανε τις χημειοθεραπείες της. Η εν λόγω γυναίκα δεν ήταν άρρωστη και δεν είχε κάποιο συγγενικό πρόσωπο εκεί που νοσούσε. Είχε άνδρα δικηγόρο, γιο δικηγόρο και μία φίλη συμβολαιογράφο όπου συνετάχθη και η διαθήκη. Η διαθήκη είναι πολύ έξυπνα διατυπωμένη. Με αποκληρώνει γιατί όπως αναγράφει, τη χτυπούσα πολύ βίαια, ότι την έβαζα να τρώει τα αποφάγια κτλ. Η μητέρα μου είχε 80% αναπηρία, είχε ψυχικές ασθένειες και σωματικά ήταν σε άθλια κατάσταση. Ήταν κυριολεκτικά λιωμένα.

Σίγουρα δεν είχε τη διαύγεια αλλά δεν μπορούσε και να βγει από το σπίτι για να πάει σε μία συμβολαιογράφο για να το κάνει όλο αυτό. Έχω χαρτιά που είναι διαγνωσμένη η ψυχική νόσος, τα οποία έχουν κατατεθεί και στην αγωγή που έκανα» ανέφερε η 28χρονη στο T-live.

«Τους εξουσιοδοτούσε η πρεσβυτέρα να έρθουν μέσα στο σπίτι να αλλάξουν τις κλειδαριές, να κάνουν εκτίμηση της περιουσίας και μας ζητούσαν τα κλειδιά από το σπίτι, χωρίς να έχει γίνει αποδοχή κληρονομιάς. Είναι παράνομο»