Κιβωτός του Κόσμου: Το υπέρογκο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο σπίτι της πρεσβυτέρας στον Κολωνό

Νέα στοιχεία στην επιφάνεια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κιβωτός του Κόσμου: Το υπέρογκο χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο σπίτι της πρεσβυτέρας στον Κολωνό

Συνεχίζονται οι έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας στους λογαριασμούς και τα περιουσιακά στοιχεία της Κιβωτού του Κόσμου, μετά την έφοδο που έγινε στα σπίτια του Πατέρα Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Live News» στο Mega, στους λογαριασμούς της Κιβωτού του Κόσμου έχουν εντοπιστεί 15 εκατομμύρια ευρώ, χρήματα τα οποία ήταν άμεσα προσβάσιμα από την πρεσβυτέρα, η οποία είχε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ενώ μερικές ημέρες πριν είχε «αδειάσει» μία από τις δύο θυρίδες που διαθέτει, η πρεσβυτέρα κατέθεσε την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 500.000 ευρώ σε λογαριασμό της Κιβωτού.

Ενώ η τραπεζική θυρίδα ήταν άδεια, τα μετρητά που βρέθηκαν μέσα στο χρηματοκιβώτιο στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου, στον Κολωνό, ανέρχονται σε 300.000-350.000 ευρώ. Σχεδόν, δηλαδή, όσα έχουν εντοπιστεί στους προσωπικούς λογαριασμούς του πατέρα Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, οι οποίοι και έχουν δεσμευθεί από την Οικονομική Αστυνομία.

Η αντίδραση της Πρεσβυτέρας

Όταν οι αστυνομικοί ρώτησαν την πρεσβυτέρα πώς βρέθηκαν τόσα χρήματα στο χρηματοκιβώτιο, εκείνη φέρεται να είπε «τα είχα για να τα μετρήσω»!

Συνολικά, στους λογαριασμούς της Κιβωτού του Κόσμου, σύμφωνα με το Live News, έχουν εντοπιστεί 15.000.000 ευρώ και τα χρήματα αυτά ήταν άμεσα προσβάσιμα από την πρεσβυτέρα, η οποία είχε τον απόλυτο έλεγχο των οικονομικών, ενώ την ίδια στιγμή εξετάζονται και οι μυστηριώδεις δωρεές που έγιναν στην Κιβωτό του Κόσμου τα τελευταία χρόνια.