Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: Βίντεο ντοκουμέντο - Αυτό είναι το πατρικό του Πατέρα Αντώνιου στην Χίο

Τι αποκάλυψαν οι γείτονές του

Κιβωτός του Κόσμου: Βίντεο ντοκουμέντο - Αυτό είναι το πατρικό του Πατέρα Αντώνιου στην Χίο
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
Ενημέρωση 30.11.2022 20:29
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί το προφίλ του Πατέρα Αντώνιου μετά από τις διαδοχικές αποκαλύψεις που βγαίνουν στην φόρα για την Κιβωτό του Κόσμου. Την ώρα που οι τραπεζικοί του λογαριασμοί βρίσκονται στο στόχαστρο των ερευνών (δείτε εδώ πόσα χρήματα βρέθηκαν στο σπίτι της Πρεσβυτέρας), η κάμερα του Τ-Live βρέθηκε στη Χίο, στο πατρικό του σπίτι.

Οι γείτονες του Πατέρα Αντώνιο μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, ενώ ο ιερέας αδερφός του που ιερουργεί σε μονή της Χίου ξέσπασε μιλώντας για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται τις τελευταίες μέρες, ενώ τόνισε πως στηρίζει τον αδερφό του μέχρι τέλους μιας και γνωρίζει το ποιόν του και τις αξίες με τις οποίες πορεύεται σε όλη του τη ζωή.

Κύμα στήριξης για τον Πατέρα Αντώνιο

Το σπίτι του Πατέρα Αντώνιου στη Χίο, είναι χτισμένο κοντά στα τείχη του κάστρου του νησιού, ενώ πρόκειται για ένα μικρό προσφυγικό σπίτι στο οποίο μεγάλωσε μαζί τα 4 αδέρφια του.

«Στηρίζουμε τον αδελφό μας, πάνω από όλα με τις προσευχές μας. Αυτή τη δήλωση θέλω να κάνω. Γνωρίζουμε ποιος είναι ο αδελφός μας, ξέρουμε την αθωότητά του, όπως και της πρεσβυτέρας του και παρακαλούμε τον Θεό να φανερώσει την αδικία που γίνεται στο πρόσωπό του και της πρεσβυτέρας του. Αυτό που ξέρω να πω είναι ότι ο πατέρας Αντώνιος 25 χρόνια εργάζεται, το έργο του φαίνεται και θα φανεί η αλήθεια. Πιστεύω ότι θα δικαιωθεί»

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Κιβωτός του Κόσμου»: Απολύθηκαν τρεις εργαζόμενοι – Ήταν στενοί συνεργάτες του πατέρα Αντωνίου

«Το διανοείστε;» - Εκτός εαυτού η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του ALPHA με το σημείωμα του πατέρα Αντώνιου

Share