Κιβωτός του κόσμου: «Ρε άι φύγετε από εδώ...» - Εξαγριωμένη η Πρεσβυτέρα μπροστά στις κάμερες του Alpha

Οι κινήσεις της, που έδειχναν εκνευρισμό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κιβωτός του κόσμου: «Ρε άι φύγετε από εδώ...» - Εξαγριωμένη η Πρεσβυτέρα μπροστά στις κάμερες του Alpha

Τα ονόματα του Πάτερ Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας βρίσκονται το τελευταίο διάστημα στο προσκήνιο με τα μέσα να προβάλλουν συνεχώς την εμπλοκή τους με την Κιβωτό του κόσμου, καθώς έχουν καταγγελθεί πολλά για την δράση τους στη δομή.

Όσο λοιπόν, ο Πάτερ βρίσκεται σε κρυφή τοποθεσία (δείτε εδώ ποιο είναι το καταφύγιό του), η γυναίκα του παράλληλα είναι αντιμέτωπη με κάμερες, καθώς έχει εμπλακεί και το δικό της όνομα στην υπόθεση με παιδιά της δομής να κάνουν νύξη για άσχημες συμπεριφορές από εκείνη στο πρόσωπό τους.

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από ένα αποκλειστικό πλάνο, που εξασφάλισε το T-live του Alpha την Παρασκευή 2/12 αποτυπώνει την τρέχουσα ψυχολογική της κατάσταση, καθώς η ζωή της οικογένειάς της έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό.

Όταν λοιπόν, η κάμερα την πλησίασε ενώ εκείνη ήταν στον δρόμο και περίμενε να επιβιβαστεί ως συνοδηγός σε κάποιο αυτοκίνητο, που την περίμενε, ερωτήθηκε για τον Πάτερ Αντώνιο αλλά και για το πως είναι η ίδια.

Η αντίδραση της δεν είχε σίγουρα προηγούμενο, αφού ήταν φανερά ενοχλημένη, με τη στάση του σώματός της να μιλάει από μόνη της, χτυπώντας το πόδι και το χέρι της, όπου βρει. Φυσικά αυτά τα λίγα λόγια, που ξεστόμισε ήταν αρκετά για να καταλήξουμε, πως η υπομονή της Πρεσβυτέρας αρχίζει να εξαντλείεται...

Η έντονη αντίδραση της Πρεσβυτέρας μπροστά στις κάμερες του Alpha

«Ρε άϊ φύγετε από εδώ», είπε η Πρεσβυτέρα.