Κιβωτός του Κόσμου: Τζιπ μεγάλου κυβισμού - Αυτό είναι το πολυτελές αυτοκίνητου του Πατέρα Αντώνιου

Τι υπήρχε στο εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτό του Κόσμου. Τα βλέμματα έχουν πέσει για ακόμη μία φορά πάνω στον Πατέρα Αντώνιο μιας και απαγορεύτηκε η είσοδός του στη δομή για 90 μέρες.

Η πρεσβυτέρα έκανε και την πρώτη της εμφάνιση (δείτε εδώ την αντίδρασή της όταν είδε τους δημοσιογράφους) και η εκπομπή T-Live, εντόπισε το πολυτελές αυτοκίνητο του συζύγου της.

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον Πατέρα Αντώνιο και την Κιβωτό του Κόσμου

Πρόκειται για ένα μαύρο τζιπ μεγάλου κυβισμού με φιμέ τζάμια, το οποίο χρησιμοποιούσε τακτικά για να μεταφέρεται από τη μία δομή της Κιβωτού στην άλλη. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, το συγκεκριμένο αμάξι έχει πολλές μέρες να κινηθεί, ενώ μέσα βρέθηκαν αντικείμενα καθημερινής χρήσης, ένας σταυρός, ένα κομποσκοίνι, ορισμένα έγγραφα για την Κιβωτό καθώς και μερικές μπάλες.

«Ο πατέρας Αντώνιος με μάζεψε από τον δρόμο – Εθελοντής προσέγγισε ερωτικά την κόρη μου»

Μιλώντας στην ίδια εκπομπή, ένας πρώην φιλοξενούμενος της δομής, αναφέρθηκε στην απόπειρα ασέλγειας ενός εθελοντή στην κόρη του.

«Πριν 11 χρόνια λόγω οικονομικών συνθηκών είχαμε αναγκαστεί να μένουμε στο αυτοκίνητο εγώ και η οικογένειά μου. Γνωρίσαμε τον πατέρα Αντώνιο από μία γνωστή μας. Μας έδωσε σπίτι δύο φορές, μας μάζεψε από τον δρόμο. Στο τελευταίο σπίτι μέναμε 6 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια δεν μας ζήτησαν ούτε 0.50 του ευρώ ενοίκιο. Στο προσύμφωνο που είχαμε κάνει, έπρεπε να είμαστε τυπικοί στους λογαριασμούς του σπιτιού» ανέφερε ο πρώην φιλοξενούμενος.

Στη συνέχεια ο πρώην φιλοξενούμενος δήλωσε στο T-live: «Τα περισσότερα πράγματα που γίνονταν πιστεύω ότι ήταν εν αγνοία του πατέρα. Γνώριζε ελάχιστα, πιστεύω. Στην κόρη μου, πριν 2-3 μήνες, πήγε στη δομή για τα μαθήματά της κι ένας εθελοντής την προσέγγισε κάπως ερωτικά. Ήταν 17 ετών. Της έκανε χειρονομία στο πόδι και της ψιθύρισε κάτι στο αφτί».