Κολωνός: Δύσκολες ώρες για την 12χρονη - Δεν της παρέχεται καμία ψυχολογική υποστήριξη

Τι συμβαίνει με την μητέρα της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI

Μπορεί η υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό να έχει "καταλαγιάσει" εξαιτίας εκείνης της Κιβωτού του Κόσμου, όμως οι εξελίξεις τρέχουν, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως υπάρχει και μία σύνδεση μεταξύ τους. Στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το Σάββατο 3/12, λοιπόν, μίλησε η συνήγορος της οικογένειας του ανήλικου κοριτσιού για να ενημερώσει σχετικά με την κατάστασή της.

Έτσι, η Ασπασία Ταραχοπούλου ανέφερε πώς ακόμα αναμένεται η αποδοχή ή η απόρριψη της αποφυλάκισης της μητέρας. Στις καταθέσεις του θύματος, η μητέρα δεν φαίνεται να εμπλέκεται στα γεγονότα, ενώ η μόνη σχέση που φαίνεται να υπάρχει είναι στα μηνύματα τα οποία είχαν βρει οι αρχές να ανταλλάσσει με την κόρη της αλλά και τον 53χρονο.

Ποια είναι η κατάσταση της 12χρονης από τον Κολωνό

Μάλιστα, μίλησε και για την ψυχική υγεία της μικρής, τονίζοντας πως θα πρέπει να έχει κατ' οίκον εκπαίδευση, διότι αυτή τη στιγμή δεν είναι εφικτό να πάει σχολείο, εφόσον δεν της παρέχεται καμία υποστήριξη πια προκειμένου να συνέλθει, παρόλο που ακόμα βλέπει εφιάλτες στον ύπνο της, σύμφωνα με όσα ομολόγησε και η θεία της.