Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Κιβωτός του Κόσμου: Βρήκαν σπίτι ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Παρόλο που ισχυρίστηκαν πως κοιμήθηκαν στο αυτοκίνητο

Κιβωτός του Κόσμου: Βρήκαν σπίτι ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα
Ενημέρωση 04.12.2022 15:41
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Νέα κατοικία αναζήτησαν και βρήκαν ο πατήρ Ατώνιος και η σύζυγός του καθώς το νέο ΔΣ της ΜΚΟ, «Κιβωτός του Κόσμου» απομάκρυνε το ζευγάρι από το κτίριο όσο είναι σε εξέλιξη η έρευνα των Αρχών ύστερα από καταγγελίες για κακοποίηση των παιδιών αλλά και ύποπτες οικονομικές κινήσεις.

Βρήκαν σπίτι ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα

Το ζευγάρι, ισχυρίστηκε ότι η έξωση, τους ανάγκασε να κοιμηθούν στο αυτοκίνητο, ωστόσο, το MEGA, αποκάλυψε ότι ήδη βρήκαν σπίτι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δίπλα στο καινούργιο τους σπίτι, έχουν αγοράσει και μια αποθήκη προκειμένου τις επόμενες ημέρες να μεταφέρουν κάποια από τα πράγματά τους, τα οποία βρίσκονται στο σπίτι στον Κολωνό, μια ενέργεια που θα πρέπει να γίνει σε συνεννόηση με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΜΚΟ (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πατρικό του πάτερ).

Με όλες τις Αρχές να τους έχουν υπό ασφυκτικό κλοιό, ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Όπως έχει γίνει γνωστό, τη Δευτέρα θα επισκεφτούν τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ισίδωρο Ντογιάκο, προκειμένου να του γνωστοποιήσουν τα όσα γίνονται εις βάρος τους και να ζητήσουν την παρέμβασή του στις παρανομίες, όπως λένε, που έχουν γίνει. Μία από αυτές, είναι το άλλαγμα των κλειδαριών από το σπίτι του Κολωνού, όπου έμενε το ζεύγος των ιδρυτών της «Κιβωτού», με πρωτοβουλία του νέου ΔΣ της Οργάνωσης και χωρίς προηγούμενη προειδοποίηση.

Μάλιστα, έχουν προαναγγείλει μηνύσεις προς τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για παραβίαση οικιακής ειρήνης και για παράβαση καθήκοντος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κιβωτός του Κόσμου: Άλλαξαν το όνομα και το λογότυπο της ΜΚΟ στο Facebook - Τι συνέβη

«Πέταξαν στο δρόμο την οικογένεια του» - Οι πρώτες δηλώσεις του δικηγόρου του πάτερ Αντώνιου

Share