Κιβωτός του Κόσμου: «Νιώσατε κάπως σημαντικοί...» - Το απειλητικό μήνυμα που έλαβαν τα παιδιά που έκαναν τις καταγγελίες

Ανατριχιαστικά λόγια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΣ/EUROKINISSI
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗΣ/EUROKINISSI

Καταιγιστικές φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις που αφορούν την πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου μιας και ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις γύρω από τη δομή έρχονται στην επιφάνεια.

Την ώρα που ο Πατέρας Αντώνιος έχει πάρει την απόφαση να περάσει στην αντεπίθεση και να κινηθεί νομικά κατά του νέου Δ.Σ. της Κιβωτού (δείτε εδώ με ποια κατηγορία), μία σοκαριστική καταγγελία είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ώρες.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, αποκάλυψε πως τα παιδιά που πήραν την απόφαση να κάνουν τις καταγγελίες για τη δομή, δέχθηκαν απειλητικά μηνύματα, στα οποία αναφέρεται πως μετά την «ψευδομαρτυρία», κανείς δε θα βρεθεί στον δρόμο τους για να τους βοηθήσει.

Παρακάτω στο μήνυμα μάλιστα χρησιμοποιείται και η έκφραση «να πατήσετε μόνοι σας την σκανδάλη», ενώ όλο το κείμενο που στάλθηκε, προκαλεί σκέτη ανατριχίλα.

Το απειλητικό μήνυμα στα παιδιά που κατήγγειλαν την Κιβωτό του Κόσμου

«Κοιτάξτε λίγο τον ουρανό. Θα του κάνετε παρέα σε λίγο εσείς οι ψευδομάρτυρες. Και αυτή τη φορά δεν θα είναι κανένας να σας σώσει, γιατί το χέρι που ευεργετεί δεν το δαγκώνεις.

Τουλάχιστον νιώσατε και κάπως σημαντικοί, βγαίνοντας στα κανάλια. Πήρατε αρκετή σημασία νομίζω. Ευχή και κατάρα δίνω η ζωή σας να είναι τόσο σ… ώστε να θέλετε μόνοι σας να πατήσετε τη σκανδάλη. Και μη μπερδεύεστε, η Κιβωτός είναι η οικογένεια μου και όχι απλά ένα κτίριο» αναφέρει χαρακτηριστικά το απειλητικό μήνυμα.