Κιβωτός του Κόσμου: Περνάει στην αντεπίθεση ο Πάτερ Αντώνιος - Ετοιμάζει μήνυση για το νέο Δ.Σ.

Τους κατηγορεί για παράνομη έξωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Καταιγιστικές είναι τις τελευταίες μέρες οι εξελίξεις που αφορούν την πολύκροτη υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου. Ο πάτερ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, έχουν βρεθεί στο επίκεντρο καθώς τα οικονομικά τους έχουν τεθεί υπό έλεγχο (δείτε εδώ πόσα χρήματα βρέθηκαν στο σπίτι τους στον Κολωνό).

Η πλευρά του πατέρα Αντωνίου ωστόσο έχει αποφασίσει να περάσει στην αντεπίθεση, αυτή τη φορά όσον αφορά στο νέο Δ.Σ. που έχει καθοριστεί για την δομή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελευθερίας Σπυράκη στο Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» (δείτε εδώ την επιστροφή του Παναγιώτη Στάθη στο πλατό), ένας εκ των συνηγόρων του πατέρα Αντωνίου θα μεταβεί σήμερα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ντογιάκο, προκειμένου να προβεί σε μήνυση κατά του νέου ΔΣ της δομής καθώς όπως υποστηρίζουν τους άλλαξαν τις κλειδαριές και δεν κατάφεραν καν να πάρουν τα πράγματά τους.

«Παράνομη πράξη» καταγγέλλει η πλευρά του πατέρα Αντωνίου

Όπως καταγγέλλουν «είναι παράνομη αυτή η πράξη» παρ' ότι είχε προηγηθεί εισαγγελική εντολή για την απομάκρυνσή του ιερέα και άλλων ατόμων από τις δομές της Κιβωτού, παρόλο που το ζευγάρι κατάφερε να βρει σπίτι.

Παράλληλα, εντός της εβδομάδας αναμένονται νέες καταθέσεις τεσσάρων παιδιών και του 15χρονου από τη δομή του Βόλου.

Παράλληλα, μια ομάδα στο Facebook που φέρει το όνομα «Υποστηρικτές της Κιβωτού» ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένα παιδί μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο ακούγεται ότι είναι άρρωστο και το εξετάζει εκεί, μία παιδίατρος.

«Αλλάξανε την κλειδαριά στο διαμέρισμα του π. Αντωνίου και της πρεσβυτέρας αυθαίρετα και παράνομα χωρίς καμία προειδοποίηση. Σημειώνεται ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετάσει το άρρωστο παιδί τους στο αυτοκίνητο!» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Tο βίντεο ανέβηκε στην ιστοσελίδα από στενό συνεργάτη του πατρός Αντωνίου.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι διαχειριστές της σελίδας της «Κιβωτού» ενημέρωσαν όσους ακολουθούν το Facebook της ΜΚΟ πως η ονομασία και το λογότυπο αλλάζουν διότι «η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το νέο Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου».

Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε προσωρινά διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το...

Posted by Υποστηρικτές της Κιβωτού on Saturday, December 3, 2022