Έτρεχε μακριά του ο Καμπουράκης - Επέστρεψε στο Ώρα Ελλάδος ο Παναγιώτης Στάθης

Απίστευτο περιστατικό στον αέρα του Open

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έτρεχε μακριά του ο Καμπουράκης - Επέστρεψε στο Ώρα Ελλάδος ο Παναγιώτης Στάθης

Για μία εβδομάδα παρέμεινε εκτός της εκπομπής Ώρας Ελλάδος καθώς όπως είχε αποκαλύψει ο συμπαρουσιαστής του, Δημήτρης Καμπουράκης, κόλλησε κορωνοϊό. Τη θέση του στην εκπομπή είχε πάρει μάλιστα προσωρινά η Χρύσα Φωσκόλου.

«Είναι λίγο αρρωστούλης», είχε πει την πρώτη μέρα που απουσίαζε ο παρουσιαστής, η Χρύσα Φώσκολου, ενώ ο Δημήτρης Καμπουράκης είχε απαντήσει: «Ο Παναγιώτης είναι… τούμπανο! Κόλλησε κορωνοϊό».

Μπορεί να πρόλαβε να γιορτάσει τα γενέθλιά του στο πλατό της εκπομπής (δείτε εδώ την υπέροχη έκπληξη που του έκαναν οι συνεργάτες του), ωστόσο οι επόμενες μέρες δεν τον βρήκαν και στα καλύτερά του, μιας και όπως εξομολογήθηκε και ο ίδιος δεν το πέρασε τόσο εύκολα.

H επιστροφή του Παναγιώτη Στάθη και η αντίδραση του Δημήτρη Καμπουράκη

Από τη μεριά του, ο Δημήτρης Καμπουράκης, θέλησε να αστειευτεί με την είσοδο του συνεργάτη του στο πλατό και έτσι προσπάθησε να απομακρυνθεί από εκείνον για να μην κολλήσει τίποτα. Ο Παναγιώτης Στάθης τον πείραζε και του έλεγε να τον πάρει μία αγκαλιά αλλά ο συμπαρουσιαστής του... όπου φύγει φύγει.

«Έκανα τα τεστ και ήρθα, πέρασα τεστ, πέρασα εργομετρικά που λένε και στο ποδόσφαιρο. Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο 24ωρο ήταν δύσκολο», είπε αρχικά ο Παναγιώτης Στάθης, με τον Δημήτρη Καμπουράκη να του λέει για να τον πειράξει: «Το πρώτο 24ωρο ήσουν εδώ και το έβγαλες επίτηδες αρνητικό».

«Και το δεύτερο βγήκε αρνητικό. Στην αρχή, για κάποιες ώρες είχα πυρετό, κρύωνα, πόναγε το σώμα μου. Εντάξει δεν πέρασα και δραματικά αλλά...», εξήγησε ο Παναγιώτης Στάθης για το πώς βίωσε τον κορωνοϊό, ενώ στην συνέχεια, οι δύο παρουσιαστές πέρασαν κανονικά στην ροή της εκπομπής.