Γενέθλια για τον Παναγιώτη Στάθη - Η έκπληξη που δέχτηκε από τους συνεργάτες του στο Ώρα Ελλάδος

Ποια γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε και του τραγούδησε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γενέθλια για τον Παναγιώτη Στάθη - Η έκπληξη που δέχτηκε από τους συνεργάτες του στο Ώρα Ελλάδος

Σημαντική και ξεχωριστή είναι η σημερινή μέρα για τον Παναγιώτη Στάθη, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά του και φυσικά οι συνεργάτες του στην εκπομπή Ώρα Ελλάδος του Open του ετοίμασαν μια απολαυστική συνέντευξη.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μάλιστα συζητήθηκε τις τελευταίες μέρες λόγω της συνέντευξής του στην εκπομπή Ποιος Είναι Πρωινιάτικα, ο οποίος αναφέρθηκε στο κομμάτι της επικαιρότητας αλλά και στη στιγμή που έμαθε on air για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαϊδη.

«Ομολογώ πως έχουν έρθει πολλές δύσκολες ειδήσεις όσο βρίσκομαι στον τηλεοπτικό αέρα. Θα μου πεις πως είμαστε επαγγελματίες άρα πρέπει να τις αντιμετωπίζω με τη νηφαλιότητα, την ψυχραιμία και την απόσταση που έχει ένας επαγγελματίας. Έχω ζοριστεί σε πολλά θέματα όπως και πρόσφατα συγκινήθηκα πράγματι με το γράμμα. Καταρχήν, θα πρέπει να σου πω πως όταν μας είπε από το κοντρόλ η Γεωργία Λινάρδου ότι πέθανε ο Νικολαϊδης, η αλήθεια είναι ότι σκέφτηκα έναν παλιό συνάδελφο.

Δεν μπορούσε να χωρέσει το μυαλό μου ότι αυτός ο αθλητής πέθανε. Δεν το ήξερα, δεν το ήξερε κανένας μας άλλωστε. Όταν διαβάσαμε λοιπόν το συγκλονιστικό μήνυμα, που έστειλε ο άνθρωπος, επειδή δεν το είχα διαβάσει πριν για να το αφομιώσω, πράγματι δεν μπορούσα.

Σαν δημοσιογράφος λέω ότι πρέπει να διατηρείς την ψυχραιμία. Άρα, αν μου έλεγες αν θέλω να γίνει έτσι, θα έλεγα όχι. Δεν το θεωρώ κακό αλλά αν μου το έλεγες, σαν δημοσιογράφος, θα έλεγα όχι γιατί θεωρώ πως ο δημοσιογράφος θα πρέπει να έχει μια ψυχραιμία. Δεν με πειράζει που έγινε. Θεωρώ ότι ήταν από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα που έχω διαβάσει τα τελευταία πολλά χρόνια», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο ο Παναγιώτης Στάθης και μάλιστα την συνέντευξη αυτή την είχε σχολιάσει εκτενώς κι ο Νίκος Μουτσινάς (δείτε εδώ τι είπε).

Η έκπληξη στον Παναγιώτη Στάθη για τα γενέθλιά του

Ο Παναγιώτης Στάθης λοιπόν κλείνει σήμερα τα 51 και μάλιστα ο Δημήτρης Καμπουράκης, αρχικά, του έκανε πλάκα για τα γλυκά που πήγε στην εκπομπή, ωστόσο λίγο αργότερα ήρθε η μεγάλη έκπληξη, την οποία είχε προετοιμάσει η Μαριάννα Γεωργαντή.

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε στο πλατό η Μπέσσυ Αργυράκη με μια τούρτα και τραγουδούσε το Happy Birthday, με τον παρουσιαστή φυσικά να μένει με το στόμα ανοιχτό και μάλιστα, έσβησε την τούρτα του που έγραφε τον αριθμό 20!