Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

«Πηγαίνουμε και δείχνουμε τον κ@λο μας» - Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του ΣΚΑΙ

Το ξέσπασμά του για την εμπλοκή των ψυχαγωγικών εκπομπών στα ενημερωτικά γεγονότα

«Πηγαίνουμε και δείχνουμε τον κ@λο μας» - Έξαλλος ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του ΣΚΑΙ
News 24.11.2022 17:04
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Σε μια αιχμηρή αλλά ξεκάθαρη τοποθέτηση προχώρησε ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΙ το μεσημέρι της Πέμπτης 24/11 αναφορικά με την εμπλοκή των ψυχαγωγικών εκπομπών στα ενημερωτικά γεγονότα.

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε εκτενώς μάλιστα στη συνέντευξη του Παναγιώτη Στάθη στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα.

Ξέσπασε ο Νίκος Μουτσινάς

«Όταν κάτι περνάει μέσα από την κάμερα έχει τελειώσει. Είναι πάρα πολλές οι ειδήσεις που συμβαίνουν στον κόσμο. Κάτι φιλτράρεται και μας δείχνουν αυτό που θέλουν να μας δείξουν. Άρα μπαίνεις μέσα στην τηλεόραση και γίνεται ήδη σόου. Απλά είναι πολύ λάθος να γίνονται και να αντιμετωπίζοντ τέτοια θέματα ως σόου. Επίσης, η δική μου η γνώμη είναι πως είναι σαν προγραμματισμένο. Βγάζουν ένα, αρχίζει γίνεται, σταματάει, υπάρχει ένα που περιμένει να πει «καλησπέρα, και γω», γίνεται λίγο και πετάγεται ακόμα ένα. Γιατί δεν μπορεί ξαφνικά να σκάνε όλα αυτά.

Εκτός πια και αν έχουμε τρελαθεί, που έχουν τρελαθεί. Με κάποιο τρόπο αρχίζει και αυτό να μας δημιουργεί πια, χωρίς να το καταλαβαίνουμε, ένα μούδιασμα. Το επαναλαμβάνω. Δεν καταλαβαίνουμε τι γίνεται, το παρακολουθούμε. Είμαστε όλοι και βλέπουμε στο κέντρο της έδρας τι θα βγει καινούργιο γιατί δεν υπάρχει καμία αλλαγη. Μπορούμε όλοι να έχουμε άποψη, όλοι συζητάμε και στα σπίτια και τις παρέες μας. Δεν σημαίνει ότι επειδή εμείς εδώ κάνουμε ψυχαγωγία πηγαίνουμε πάνω και δείχνουμε τον κω… μας. Και εμείς συζητάμε τι γίνεται. Από εκεί και πέρα όμως δεν μπορούμε όλοι να χειριστούμε τόσο λεπτά θέματα και το έχει αποδείξει δυστυχώς η τηλεόραση από πέρυσι και κάτω, με Πισπιρίγκου και βάλε, ότι δεν μπορούμε να τα χειριστούμε. Γίνεται όλο σόου.

Γίνεται ένα τηλεοπτικό δικαστήριο. Δικάζουν οι παρουσιαστές μαζί με τους συντάκτες, μαζί με το πάνελ παρέα και καλεσμένους που βγαίνουν σε λινκ. Δικάζουν κάποιον ή κάποια για κάτι που έχει ακουστεί, δεν είσαι 100% σίγουρος αν όντως συμβαίνει, που είναι λάθος να δίνονται πληροφορίες τόσες πολλές. Δεν μας μαζεύει στην τηλεόραση κανείς, απλά χειροτερεύουν», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Όταν κόβεται μια εκπομπή να μιλάτε με τους υπεύθυνους! Επειδή τα έχω ζήσει...» - Το σχόλιο του Μουτσινά για το κόψιμο της εκπομπής της Ίνας Ταράντου

Νίκος Μουτσινάς: «Να κανονίσουμε να πάμε στο S-cape! Όλα τα κορίτσια!»

Share