Κιβωτός του Κόσμου: «Θα είναι τρομακτικό...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Κότσιρα για την γνωριμία του με τον Πατέρα Αντώνιο

Τον συνάντησε στα πρώτα βήματα της δομής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κιβωτός του Κόσμου: «Θα είναι τρομακτικό...» - Η αποκάλυψη του Γιάννη Κότσιρα για την γνωριμία του με τον Πατέρα Αντώνιο

Με αφορμή τις τελευταίες αποκαλύψεις που βγαίνουν στην επιφάνεια για την Κιβωτό του Κόσμου (δείτε εδώ τα απειλητικά μηνύματα που έλαβαν τα παιδιά που έκαναν τις καταγγελίες), ο Γιάννης Κότσιρας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική γνωριμία που έχει με τον Πατέρα Αντώνιο.

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που ανά καιρούς έχουν κάνει δωρεές στην Κιβωτό του Κόσμου (δείτε εδώ την αποκάλυψη για το ποσό που δόθηκε από την κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου), ή έχουν αποκαλύψει πως γνωρίζουν τον πατέρα Αντώνιο και πως η άποψη που είχαν για εκείνο μέχρι τώρα ήταν εξαιρετική.

Έτσι και ο Γιάννης Κότσιρας εξήγησε πως γνώρισε τον Πατέρα Αντώνιο πριν από αρκετά χρόνια και τότε είδε στα μάτια του έναν γλυκύτατο άνθρωπο, ο οποίος έδωσε μεγάλο αγώνα για να μπορέσει να σταθεί η δομή καθώς μέχρι και η εκκλησία είχε εκφράσει τις επιφυλάξεις της σχετικά με το πώς θα μπορέσει να διαχειριστεί παιδιά που είναι αλλόθρησκα.

Τα σχόλια του Γιάννη Κότσιρα για την Κιβωτό του Κόσμου και τον Πατέρα Αντώνιο

«Δεν μπορώ να καταργήσω το τεκμήριο αθωότητας για κανέναν. Σαφέστατα, αν βγει μια τελεσίδικη απόφαση από τα δικαστήρια θα είναι τρομακτικό.

Τον Πατέρα Αντώνιο τον γνώρισα πάρα πολλά χρόνια πριν, όταν ξεκινούσε η Κιβωτός, είχα γνωρίσει έναν γλυκύτατο άνθρωπο. Αυτό μπορώ να σου πω, δεν μπορώ να σου πω κάτι άλλο. Μάλιστα, τότε έκανε αγώνα γιατί είχε δυσπιστία και η εκκλησία για το πώς μπορεί και διαχειρίζεται παιδάκια που είναι αλλόθρησκα.

Όταν θα βγει η άκρη, με χαρά να το συζητήσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Πατέρας Αντώνιος.