Αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας της Εύας Καϊλή - Τι συμβαίνει με τη σύλληψη της πολιτικού

Στο κάδρο των υπόπτων και άλλα άτομα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μπλεγμένο έχει βρεθεί το όνομα της Εύας Καϊλή και του συζύγου της σχετικά με σκάνδαλο στο Κατάρ, για διαφθορά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, όπως αναφέρει ο εγχώριος και διεθνής τύπος.

Να τονίσουμε, πως αρχικά συνελήφθη ο σύζυγός της, στη συνέχεια η πολιτικός (δείτε εδώ γιατί απομακρύνθηκε από το Πασοκ), που κατέθεσε στον ανακριτή και μάλιστα έχει προφυλακιστεί εδώ και δύο βράδια.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως, λέγεται ότι η γυναίκα πιάστηκε στο σπίτι της επ' αυτοφώρω από τις Βελγικές αρχές με σακούλες περιεχομένου πολλών χρημάτων (δείτε εδώ όσα δεν ξέρετε για τη ζωή της Εύας Καϊλή).

Σύμφωνα με τη βελγική εφημερίδα Le Soir, αξιωματούχοι του Κατάρ είχαν προσπαθήσει να δωροδοκήσουν έναν εκλεγμένο Ιταλό σοσιαλιστή, που ήταν ευρωβουλευτής από το 2004 έως το 2019. Η έρευνα αφορά, μεταξύ άλλων, πράξεις «διαφθοράς» και «ξεπλύματος χρήματος» στο πλαίσιο οργανωμένης συμμορίας, σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της Εισαγγελίας.

Νέες εξελίξεις με τη σύλληψη της Εύας Καϊλή

Εξετάζοντας λοιπόν οι αρμόδιοι τι συμβαίνει, παράλληλα στο κάδρο των υπόπτων και όσων σχετίζονται με το σκάνδαλο μπήκε και ο πατέρας της Καϊλή, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ο οποίος εν τέλει αφέθηκε ελεύθερος.