Χαμός στα Lidl: Θα σημειωθούν ουρές στα ταμεία - Έγινε γνωστό πως...

Βγήκε το φυλλάδιο των προσφορών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
instagram/lidl_hellas
instagram/lidl_hellas

Τα Lidl προσπαθούν να βοηθούν τους καταναλωτές για να κάνουν τις αγορές τους όσο πιο οικονομικά μπορούν. Τους τελευταίους μήνες οι τιμές έχουν αυξηθεί, σε πολλά είδη πρώτης ανάγκης. Για το λόγο αυτό μάλιστα η Κυβέρνηση, δημιούργησε το 'Καλάθι του νοικοκυριού" - δείτε εδώ τι περιέχει.

Κάθε εβδομάδα λοιπόν, βάζει μεγάλες προσφορές σε πολλά προϊόντα που θα βρεις στα ράφια των καταστημάτων τους σε όλη την Ελλάδα και μέσα από την επίσημη σελίδα του ενημερώνει με το φυλλάδιο.

Από την Πέμπτη 15/12 όπως είδαμε, τα Lidl βάζουν νέες προσφορές σε είδηση κρεοπωλείου, μαναβικής και όχι μόνο.

Βέβαια, να πούμε πως πριν λίγες ημέρες σήμανε συναγερμός σχετικά με ένα προϊόν που έχουμε όλοι στα ντουλάπια της κουζίνας μας, καθώς βρέθηκαν καρκινογόνες τοξίνες (δείτε εδώ ποιο είναι).

Lidl προσφορές 15/12

Πανζουρλισμός με την κίνηση εν όψει Χριστουγέννων

Η Lidl Ελλάς και τo Lidl Plus υποδέχονται τα φετινά Χριστούγεννα με έναν μεγάλο εορταστικό διαγωνισμό, που χαρίζει σε 50 τυχερούς χρήστες της εφαρμογής κουπόνια Lidl Plus για αγορές συνολικής αξίας 1.000€ ο καθένας, ενώ άλλοι 50 τυχεροί θα κερδίσουν μοναδικά δώρα τεχνολογίας όπως Apple iPads Pro, laptops Lenovo, τηλεοράσεις Samsung, κονσόλες Xbox και smartwatches Garmin.

Lidl εν όψη Χριστουγέννων

Έως το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου, για κάθε 30€ αγορών στα καταστήματα Lidl, κάθε μέλος του προγράμματος πιστότητας Lidl Plus δικαιούται 1 συμμετοχή στον γιορτινό διαγωνισμό, σκανάροντας απλά την ψηφιακή κάρτα Lidl Plus στο ταμείο. Οι συμμετοχές αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τον ίδιο τον χρήστη μέσω της εφαρμογής. Όσες περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώσει και αποστείλει, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχει για να κερδίσει. Η εφαρμογή υπολογίζει αυτόματα και με ακρίβεια τις συμμετοχές που αναλογούν σε κάθε πελάτη, μετά τις αγορές του.

TAGS