Κιβωτός του Κόσμου: Και δεύτερη καταγγελία κατά του πατέρα Αντώνιου - Τι συνέβη

Πρόκειται για ένα ακόμη ανήλικο παιδί

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου απασχολεί το κοινό και τις Αρχές το τελευταίο διάστημα εξαιτίας των συνεχόμενων καταγγελιών κατά των ανθρώπων που εργάζονταν στις δομές, αλλά και αυτών κατά του πατέρα Αντώνιου, του ανθρώπου που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία αυτής της ΜΚΟ, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο στόχαστρο και άλλες οργανώσεις, όπως το "Χαμόγελο του παιδιού" (δείτε εδώ τι συνέβη).

Την ώρα, λοιπόν, που αναζητούνται στοιχεία για να δοθεί μία λύση σε όλο αυτό το μυστήριο, έγινε γνωστό το απόγευμα της Δευτέρας 12/12 πως ο συγκεκριμένος παπάς βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος και με μία δεύτερη καταγγελία εις βάρος για ασέλγεια από ένα 15χρονο παιδί.

Δεύτερη καταγγελία κατά του πατέρα Αντώνιου για ασέλγεια

Πιο συγκεκριμένα, ένα παιδί της «Κιβωτού» από τη δομή του Βόλου, κατέθεσε σήμερα 12/12 ότι ο πατέρας Αντώνιος έκανε σε βάρος του ασελγείς πράξεις, όταν εκείνο ήταν μόλις 13 ετών. Μάλιστα σύμφωνα με στοιχεία που έχουν διαρρεύσει, για το ίδιο παιδί, είχε κάνει αναφορά και ο 19χρονος που προχώρησε πρώτος σε καταγγελία.

Ο 19χρονος, δηλαδή, φέρεται να έχει πει στην κατάθεσή του, ότι στη δομή του Βόλου υπήρχε ένα 13χρονο παιδί, με το οποίο ο πατέρας Αντώνιος κλεινόταν με τις ώρες στο δωμάτιό του.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, μέσα από την εκπομπή του ALPHA, T-Live, παρουσιάστηκαν εικόνες από το σπίτι του ιερέα και της πρεσβυτέρας στον Κολωνό. Σε αυτό φαίνεται πως υπήρχαν από όργανα γυμναστικής μέχρι και τραπέζι για μπιλιάρδο, πέρα από τα βασικά έπιπλα του ζευγαριού.