Στο μικροσκόπιο των αρχών το ''Χαμόγελο του παιδιού'' - Τι συμβαίνει με τη δομή

Μετά τις καταγγελίες για την Κιβωτό του κόσμου

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - EUROKINISI
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - EUROKINISI

Τον τελευταίο καιρό έχει προκληθεί σάλος και παράλληλα μεγάλη ανησυχία σχετικά με τις καταγγελίες, που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δομή φιλοξενίας παιδιών, Κιβωτός του κόσμου (δείτε εδώ το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του 19χρονου).

Μέσα λοιπόν σε όλο αυτό κλίμα δυσπιστίας, που επικρατεί σχετικά με το που καταλήγουν τα χρήματα από τις δωρεές του κόσμου αλλά και με τις καταγγελίες για κακοποιήσεις σε παιδιά, οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα και σε άλλα ιδρύματα και δομές.

«Το είπαμε και με τον κ. Κώτσο, το είπαμε και με τον κ. Τριανταφύλλου και το ξαναλέμε. Το μόνο που απαιτεί η πλευρά του πατρός Αντωνίου και των φερομένων εμπλεκομένων είναι αυτό που επαναλαμβάνουν στερεότυπα οι πολιτικοί ότι η μόνη σκοπιμότητα είναι η εφαρμογή της νομιμότητας. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο, η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης και η δικαιοσύνη θα αποφασίσει. Αυτό και τίποτα άλλο.

Δεν απαντάμε επί της ουσίας της υπόθεσης. Ο πατέρας Αντώνιος είναι μία χαρά. Δεν θα απαντήσουμε σε κάτι άλλο, ευχαριστούμε πολύ», έχει αναφέρει χαρακτηριστικά ο ένας εκ των δικηγόρος του Πάτερ Αντωνίου, κ. Κονταξής έξω από τον Άρειο Πάγο.

Ετοιμάζεται έρευνα για το Χαμόγελο του Παιδιού

Μέσα από το Χαμογέλα και πάλι στο Mega την Κυριακή 11/12 έγινε γνωστό, πως στο μικροσκόπιο των αρχών μπαίνει και το Χαμόγελο του παιδιού. Να σημειωθεί εδώ, πως αναφορικά με την τελευταία ΜΚΟ διαφέρει σε σχέση με άλλες, καθώς δημοσιοποιεί όλα τα δεδομένα από τις δραστηριότητές της και επιδιώκει την πλήρη διαφάνεια.