Φωτιά τώρα στο θέατρο Περοκέ

Έχει σπεύσει η πυροσβεστική στο σημείο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - EUROKINISI
ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ - EUROKINISI

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή το πρωί της Τετάρτης 14/12 μέσα από ένα tweet της εφημερίδας ''Αυγή'' σχετικά με πολύ γνωστό θέατρο των Αθηνών, το οποίο βρισκόταν στη κατοχή πολύ γνωστού ηθοποιού.

Ο λόγος για το Περοκέ, το οποίο σήμερα βρίσκεται στο Μεταξουργείο και κάποτε, όπως είχε τονίσει το 2017 στο Πρωινό και στη Φαίη Σκορδά ο Μάκρος Σεφερλή ήταν στην κατοχή του (δείτε εδώ το μαγαζί, που διατηρεί η σύζυγός του).

«Θέλω να σου ανακοινώσω κάτι και είσαι η πρώτη που το μαθαίνεις. Είναι η πρώτη φορά που το λέω και χαίρομαι που το λέω στη Φαίη. Από φέτος, εκτός από το θέατρο "Περοκέ", έχω αποκτήσει κι έναν καινούργιο χώρο, το θέατρο "Coronet". Έχει κλείσει, έχουμε υπογράψει, ήδη το ανακαινίζουμε και πρέπει να σου πω ότι ξεκινάω με μια έτσι φιλόδοξη παραγωγή που κάνω, του Μάκη Δελαπόρτα, "Το Πρώτο Μας Πάρτι"», είχε πει ο Σεφερλής.

Έπιασε φωτιά το θέατρο Περοκέ

Η τελευταία λοιπόν εξέλιξη που αφορά σε αυτό, αναφέρει πως πήρε φωτιά το πάνω μέρος της εξωτερικής οροφής. Να τονίσουμε εδώ, στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής με 9 πυροσβέστες και αναμένονται οι εξελίξεις,.

Να θυμίσουμε εδώ, πως με πρόσφατη ανάρτηση του στο instagram ο Μάρκος είχε ανακοινώσει, πως ετοιμάζει τη νέα του θεατρική παράσταση, η οποία αν όλα πάνε καλά θα ανέβει στον εν λόγω χώρο προωθώντας μάλιστα και μία χριστουγεννιάτικη προσφορά.

«Ο Μάρκος Σεφερλής, αυτόν τον χειμώνα ξεπερνάει τα όρια της επιθεώρησης και παρουσιάζει τo πιο cyber hi-tech σόου που έγινε ποτέ! Όλα τα viral των ημερών σε ταχύτητες 5G με απεριόριστα Mega Bytes γέλιου, έτοιμα ν’ αποθηκευτούν στο δικό σας mInd Cloud για πάντα! Στο θέατρο Περοκέ το loading της κωμωδίας δεν τελειώνει ποτέ!!! Η προπώληση εισιτηρίων ξεκίνησε στο viva.gr με μεγάλη Χριστουγεννιάτικη προσφορά! Προλάβετε!», αναγράφει η ανάρτηση.