Είναι σχεδόν 20 χρόνια μαζί κι έκαναν σπάνια εμφάνιση στο μαγαζί της Έλενας Τσαβαλιά & του Μάρκου Σεφερλή

Δείτε φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Είναι σχεδόν 20 χρόνια μαζί κι έκαναν σπάνια εμφάνιση στο μαγαζί της Έλενας Τσαβαλιά & του Μάρκου Σεφερλή

Η Έλενα Τσαβαλιά και ο Μάρκος Σεφερλής έχουν ανοίξει ένα μίνιμαλ μαγαζί για φαγητό, καφέ και ποτέ στην περιοχή του Αμαρουσίου κι έχει παρελάσει μέχρι στιγμής η μισή ελληνική showbiz (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, γνωστός τραγουδιστής έκανε μια σπάνια εμφάνιση στο συγκεκριμένο μαγαζί έχοντας στο πλευρό του την επί 20 χρόνια σύντροφό του, η οποία φαίνεται νεότατη και πανέμορφη!

Το γεγονός αποκάλυψε η ίδια η ηθοποιός με μία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram.

Η ανάρτηση της Έλενας Τσαβαλιά

Ο λόγος για τον Μιχάλη Ρακιντζή που τα τελευταία χρόνια, μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας με την εμφάνιση του στην Eurovision το 2002, έχει περιορίσει κατά πολύ τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής βρισκόταν μαζί με τη σύντροφό του, Κωσταντίνα Στεφανοπούλου. Το ζευγάρι είναι μαζί σχεδόν 20 χρόνια. Την Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου, το τηλεοπτικό κοινό την είχε γνωρίσει μέσα από την εκπομπή «3, 2, 1» στον ΑΝΤ1.

«Απογευματινή επίσκεψη-έκπληξη!!!!! Είμαστε τόσο χαρούμενοι που σας είδαμε Μιχάλη Ρακιντζή & Κωνσταντίνα Στεφανοπούλου. Να μας ξαναERTHEτε», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελενα Τσαβαλιά.

Ο Μιχάλης Ρακιντζής κατά κεραύνωσε την Eurovision

Ο τραγουδιστής είχε βρεθεί το 2020 καλεσμένος στην εκπομπή Αυτός και άλλος και είχε μιλήσει ανοιχτά για την πολυσυζητημένη συμμετοχή του τότε, αλλά και για όσα έγιναν.

"Δεν ήξερα ακριβώς σε τι περιβάλλον πήγαινα. Είχα δει Eurovision. Άλλο να το βλέπεις και άλλο να πας. Δεν μετανιώνω ποτέ για τίποτα που κάνω. Απλά, είναι λίγο περίεργο. Αν μου έλεγες να ξαναπάω μετά από αυτό θα έλεγα "ναι παιδιά, δεν είναι για εμένα". Ήταν πολύ φρου – φρου. Ήμασταν σαν ξένα σώματα εγώ και το γκρουπ μου εκεί μέσα"

"Το τραγούδι μας πολεμήθηκε πάρα πολύ από την πρώτη μέρα που "έσκασε μύτη". Είχε διαμορφωθεί ένα κλιματάκι τελείως εχθρικό για εμάς. Κι αυτοί ήταν για εμάς εχθρικοί» ολοκλήρωσε με ένα γέλιο ο Μιχάλης Ρακιντζής.