Νέα επένδυση για Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκο Σεφερλή - Αυτό είναι το μαγαζί που ανοίγουν στην Αθήνα

Ευχάριστα νέα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα επένδυση για Έλενα Τσαβαλιά και Μάρκο Σεφερλή - Αυτό είναι το μαγαζί που ανοίγουν στην Αθήνα

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά φαίνεται πως υπό άκρα μυστικότητα αποφάσισαν να κάνουν ένα νέο επενδυτικό βήμα ανοίγοντας το δικό τους μαγαζί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μαρούσι.

Το μαγαζί όπως έγινε γνωστό θα έχει το όνομα "Erthe". Η διακόσμηση όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες είναι μίνιμαλ και ως σεφ έχουν κλείσει τον Ανδρέα Λαγό.

Έλενα Τσαβαλιά Μάρκος Σεφερλής ανοίγουν μαγαζί στην Αθήνα

Δείτε την έκπληξη που έκανε πρόσφατα η Τσαβαλιά στον Μάρκο για τα γενέθλιά του!

Στιγμές ευτυχίας για τον Μάρκο Σεφερλή - Στο πλευρό του η Έλενα Τσαβαλιά

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας περνάει σήμερα ο Μάρκος Σεφερλής στο πλευρό της συζύγου του, Έλενας Τσαβαλιά, αλλά και του γιου τους, καθώς όπως αποκάλυψε γιορτάζει τα γενέθλια του.

Ο ηθοποιός, γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου 1968 και σήμερα κλείνει τα 52 του χρόνια. Από το πρωί, δεν έχει σταματήσει όπως είναι λογικό να δέχεται δεκάδες ευχές, από τους θαυμαστές του, αλλά και από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Πριν από λίγες ώρες, ο Μάρκος Σεφερλής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία που έβγαλε κρατώντας την εντυπωσιακή τούρτα του, που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνον.

«52 χρόνια σ’ αυτόν τον κόσμο! 52 χρόνια γεμάτα αγάπη! Από τους γονείς μου, τ’ αδέρφια μου, τους συγγενείς μου, τους φίλους μου, τη γυναίκα μου, τον γιο μου και φυσικά απ’ όλους εσάς! Ευχαριστώ όλους όσους πέρασαν απ’ τη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια (κάτι μου δίδαξαν, καλό ή κακό), όσους υπάρχουν ακόμα στη ζωή μου (και την κάνουν ευτυχισμένη) και ανυπομονώ να γνωρίσω καινούριους ανθρώπους, που κι αυτοί σίγουρα κάτι θα με διδάξουν (ελπίζω μόνο καλό)! Σας αγαπώ τόσο πολύ όσο κι εσείς!», έγραψε στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση. Δείτε εδώ την στιγμή που ο Μάρκος Σεφερλής... κατέρρευσε.

Μάρκος Σεφερλής γενέθλια