Μάρκος Σεφερλής: Η τούρτα έκπληξη της Τσαβαλιά και του γιου του επί σκηνής - Αυτή είναι η ηλικία του!

Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μάρκος Σεφερλής: Η τούρτα έκπληξη της Τσαβαλιά και του γιου του επί σκηνής - Αυτή είναι η ηλικία του!

Γενέθλια είχε ο αγαπημένος σε όλους Μάρκος Σεφερλής! ο κωμικός ηθοποιός με μια ανάρτηση του στο Instagram μας έδειξε την εντυπωσιακή τούρτα του και μάθαμε πόσο χρονών είναι! Πέρα από αυτό, η οικογένειά του θέλησε να του κάνει μια πολύ ιδιαίτερη έκπληξη!

Ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός κλείνει τα 52 και με μια φωτογραφία που κοινοποίησε στο Instagram μας έδειξε την εντυπωσιακή τούρτα του, αλλά μοιράστηκε και τις σκέψεις του δημόσια.

«52 χρόνια σ’ αυτόν τον κόσμο! 52 χρόνια γεμάτα αγάπη! Από τους γονείς μου, τ’ αδέρφια μου, τους συγγενείς μου, τους φίλους μου, τη γυναίκα μου, τον γιο μου και φυσικά απ’ όλους εσάς! Ευχαριστώ όλους όσους πέρασαν απ’ τη ζωή μου όλα αυτά τα χρόνια (κάτι μου δίδαξαν, καλό ή κακό), όσους υπάρχουν ακόμα στη ζωή μου (και την κάνουν ευτυχισμένη) και ανυπομονώ να γνωρίσω καινούριους ανθρώπους, που κι αυτοί σίγουρα κάτι θα με διδάξουν (ελπίζω μόνο καλό)! Σας αγαπώ τόσο πολύ όσο κι εσείς!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάρκος Σεφερλής στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Επιπλέον τον Μάρκο με την Έλενα θα μπορούμε να τους απολαύσουμε και στην τηλεόραση καθώς πρόκειται να ξεκινήσουν δική τους εκπομπή στον Ant1

Μάρκος Σεφερλής γενέθλια - ηλικία

Μάρκος σεφερλής ηλικία γενέθλια και ανάρτηση

Το βράδυ της ίδιας μέρας, ωστόσο, η σύζυγός του, Έλενα Τσαβαλιά, μαζί με τον γιο τους, Χάρη, αλλά και τον θίασο της παράστασης “Dettolμη και Γοητεία” , η οποία ανεβαίνει στο Δελφινάριο, του είχαν ετοιμάσει μια έκπληξη, που τον ενθουσίασε.

Λίγο πριν ολοκληρωθεί το τελευταίο “νούμερο” , ο 16χρονος Χάρης εμφανίστηκε επί σκηνής κρατώντας μια τούρτα που φτιάχτηκε ειδικά για τον Μάρκο, ξαφνιάζοντας το κοινό και κάνοντας τον ίδιο τον ηθοποιό να συγκινηθεί.

Όλοι μαζί του τραγούδησαν το Happy Birthday κι εκείνος, αφού τους ευχαρίστησε, φίλησε τρυφερά τον μικρό του πρίγκιπα και αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί με την γυναίκα της ζωή του.

Χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα Markos Seferlis ⭐️⭐️ μεγάλος να γίνεις με άσπρα μαλλιά! Ζαχαροπλαστεία Passarella - Dettolμη και Γοητεία 🎭🎭

Posted by Markella Kazamia on Tuesday, September 8, 2020

Χαρμόσυνη είδηση για τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά

Μόλις σήμερα βγήκε στη δημοσιότητα μία πολύ χαρμόσυνη είδηση για τον Μάρκο Σεφερλή και την αγαπημένη του σύζυγο, Έλενα Τσαβαλιά, η οποία αφορά τη νέα παράσταση στην οποία πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσουν στο Δελφινάριο.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, ένας άνθρωπος με τόλμη και ο Νίκος Χαρδαλιάς, ένας άνδρας με ακαταμάχητη γοητεία, ανεβαίνουν στη σκηνή και δια στόματος Μάρκου Σεφερλή, ανακοινώνουν ότι βρέθηκε επιτέλους το φάρμακο για τον Κορονοϊό, το οποίο και μοιράζεται απλόχερα από Τρίτη μέχρι Κυριακή μόνο στο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ.

Ο Μάρκος Σεφερλής με «Dettolμη και Γοητεία» δίνει με τον δικό του μοναδικό τρόπο απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που έθεσε ο Κορονοϊός!

Τι δεν έδειξαν οι κάμερες στο ραντεβού των 6:00, με Τσιόδρα – Χαρδαλιά;

Πώς πέρασε ο Έλληνας στην καραντίνα;

Πώς μετακινήθηκε;

Γιατί οι ηλικιωμένοι δεν έλεγαν με τίποτα να μείνουν σπίτι;

Γιατί τα κατοικίδια ήθελαν να παραταθεί η καραντίνα;

Πώς θ’ απολαμβάνουμε πλέον το δείπνο μας σ’ ένα ρεστοράν με τα νέα μέτρα αποστασιοποίησης;

Πώς θα διασκεδάζουμε στα νυχτερινά μαγαζιά;

Πώς θα περνάμε ευχάριστα την ώρα μας όχι με πολύ κόσμο, αλλά «JUST THE 2 OF US»;

Μάρκος σεφερλής δελφινάριο