Μάρκος Σεφερλής: Έτσι θα είναι η εκπομπή που θα κάνει στον ANT1 με την Έλενα Τσαβαλιά

Αποκάλυψε όλες τις λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μάρκος Σεφερλής: Έτσι θα είναι η εκπομπή που θα κάνει στον ANT1 με την Έλενα Τσαβαλιά

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν σήμερα το πρωί καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Αταίριαστοι», και μεταξύ άλλων μίλησε για την εκπομπή που πρόκειται να κάνει με τη νέα σεζόν στον ANT1, μαζί με την αγαπημένη του, Έλενα Τσαβαλιά.

Ο γνωστός κωμικός είναι έτοιμος για μία νέα εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης. Έτσι, σε λίγο καιρό πρόκειται να τον δούμε στην τηλεοπτική στέγη του ANT1 και εννοείται πως θα έχει δίπλα του και την Έλενα Τσαβαλιά, η οποία πέρα από τη ζωή, τον συνοδεύει και σε όλα του τα επαγγελματικά βήματα.

Ο Μάρκος Σεφερλής, αναφέρθηκε αρχικά στη νέα του θεατρική παράσταση, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το πρότζεκτ που πρόκειται να αναλάβει στον ANT1. Να θυμίσουμε πως σε μία προηγούμενη τηλεοπτική του εμφάνιση, ο Μάρκος Σεφερλής προέβλεψε την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε εδώ το σχόλιο που έκανε.

Μάρκος Σεφερλής εκπομπή ANT1

«Όταν κάνεις αυτή τη δουλειά δεν είναι καθόλου δύσκολο να προσαρμόσεις τα κείμενα στην επικαιρότητα. Οτιδήποτε συμβαίνει γύρω σου, εσύ το βλέπεις από τη δική σου οπτική γωνία και βλέπεις πως μπορεί να γίνει σάτιρα πάνω σε αυτό. Εδώ, ο κορονοϊός, είναι δίκοπο μαχαίρι γιατί είναι ένα θέμα πολύ δύσκολο που βιώσαμε όλοι και είχε θανάτους. Από κει και πέρα όμως ο Έλληνας έχει χιούμορ, το αντιλαμβάνεται και έχει και ο ίδιος, άρα νομίζω ότι τα πάντα μπορούν να σατιριστούν και τα πάντα μπορούν να δοθούν με χιούμορ.

Το πρόσωπο του κορωνοϊού είναι διπλό, δίδυμο, ο Σωτήρης Τσιόδρας και ο Νίκος Χαρδαλιάς. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις έναν από τους δύο γι’ αυτό και προέκυψε αυτός ο τίτλος. Ο Τσιόδρας αντιπροσωπεύει το Dettol, το αντισηπτικό και ο Χαρδαλιάς την γοητεία».

Αυτά είπε ο Μάρκος Σεφερλής για την εκπομπή που θα κάνει στον ANT1 μαζί με την Έλενα Τσαβαλιά

Όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον, ο Μάρκος Σεφερλής πρόδωσε πως «ετοιμάζω κάτι στον ΑΝΤ1. Ένα πρότζεκτ πολύ ενδιαφέρον, πολύ διαφορετικό. Είναι ξένο, του BBC, που έχει να κάνει με αυτό που κάνω όλα αυτά τα χρόνια. Δηλαδή με το θέατρο και τη ζωντανή παρουσία του κοινού. Ένα πρότζεκτ πολύ διαφορετικό από τα σίριαλ που βλέπουμε, είναι μυθοπλασία αλλά με ζωντανό κοινό και διαδραστικό πολύ. Αυτό που μου δίνει εμένα ενέργεια και αισθάνομαι πως είμαι στο θέατρο εκείνη τη στιγμή».