Μάρκος Σεφερλής: «Η Ελένη θα γυρίσει...»

Η πρόβλεψή του για την επιστροφή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μάρκος Σεφερλής: «Η Ελένη θα γυρίσει...»

Ο Μάρκος Σεφερλής ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την ελληνική τηλεόραση. Ο γνωστός κωμικός έκανε τη δική του πρόβλεψη και σχολίασε πως η παρουσιάστρια θα γυρίσει πολύ σύντομα.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε το οριστικό τέλος της από την τηλεόραση, πολλοί είναι αυτοί που έχουν σχολιάσει πότε πιστεύουν ότι θα μπορούσε κάποια στιγμή να επιστρέψει.

Έτσι σήμερα, με τη σειρά του και ο Μάρκος Σεφερλής, σχολίασε πότε πιστεύει ότι θα δούμε ξανά την Ελένη Μενεγάκη στα τηλεοπτικά δρώμενα. Να θυμίσουμε πως και η Άση Μπήλιου είχε προβλέψει την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη.

Αυτά είπε ο Μάρκος Σεφερλής για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στην τηλεόραση

«Πιστεύω πως είναι προσωρινό. Αφού το αποφάσισε, καλώς το έκανε. Η Ελένη είναι πανέξυπνη, το ξέρουμε και κάθε της κίνηση σίγουρα δεν είναι τυχαία. Αλλά δε νομίζω πως ούτε και η ίδια μπορεί να μείνει χωρίς τηλεόραση, ούτε και το κοινό χωρίς την Ελένη. Είναι ένα πρόσωπο πολύ αγαπημένο.

Νομίζω είναι η μοναδική που τόσα χρόνια είναι στην κορυφή και στις καρδιές των ανθρώπων. Έχουν περάσει και άλλες με μεγάλη επιτυχία, αλλά νομίζω Μενεγάκη δεν υπάρχει άλλη. Είναι μία και μοναδική. Και είναι πολύ νωρίς για να αποχωρήσει οριστικά. Έτσι νομίζω εγώ. Δε θα την αφήσει και το κοινό νομίζω. Θα τη ζητάει και θα γυρίσει» τόνισε ο Μάρκος Σεφερλής.