Θεσσαλονίκη: Ανατριχίλα με το βίντεο που δείχνει καθαρά τον 16χρονο Ρομά μέσα στο φέρετρο

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον 16χρονο με τραγούδια

Γεωργία Θεοδωρίδου
Youweekly Editor
Θεσσαλονίκη: Ανατριχίλα με το βίντεο που δείχνει καθαρά τον 16χρονο Ρομά μέσα στο φέρετρο

Σήμερα (15/12) Πέμπτη έγινε το πρωί η κηδεία του 16χρονου από την Θεσσαλονίκη. Πλήθος ανθρώπων και υποστηρικτών βρέθηκε το πρωί στο κοιμητήριο στον Εύοσμο, Θεσσαλονίκης για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τον 16χρονο ρομά (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Το λιγότερο που θα λέγαμε, πως η εικόνα των φίλων, της οικογένειας και των συγγενών του νεαρού Ρομά είναι σπαρακτική , οι οποίοι νιώθουν θλίψη και οργή, αλλά ζητούν δικαίωση για το περιστατικό (δείτε εδώ το χρονικό).

Οι λεπτομέρειες από την κηδεία του 16χρονου ρομά στην Θεσσαλονίκη

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στα Κοιμητήρια Ευόσμου για το τελευταίο αντίο στον 16χρονο Κώστα Φραγκούλη. Σχημάτισαν μια σειρά από αυτοκίνητα οι συγγενείς και οι φίλοι του, αδικοχαμένου Κώστα, που ξεκίνούσε από το σπίτι του και έφτανε στον οικισμό «Αγία Σοφία», συνοδεύοντας την νεκροφόρα, σε κλίμα οδύνης, υπό τους ήχους λαϊκής μουσικής. Τον αποχαιρέτησαν με το αγαπημένο του καπέλο και ένα πακέτο τσιγάρα.

Στο φορτηγάκι που ξεκινησούσε την σειρά των αυτοκινήτων, βρίσκονταν σκαρφαλωμένοι στην καρότσα οι αγαπημένοι φίλοι του 16χρονου, οι οποίοι έπαιζαν δυνατά τα τραγούδια που άκουγαν μαζί εν ζωή για να "φύγει" γαλήνιος και με χαμόγελο ακούγοντας τα αγαπημένα του τραγούδια, ενώ γεμάτη οδύνη και υποβασταζόμενη, ακολουθούσε η νεαρή σύντροφός του, με την οποία είχαν αποκτήσει και ένα παιδί.

Οι γονείς του, σε μια στιγμή έπεσαν πανω στο φέρετρο, κλαίγοντας και μη μπορώντας να πιστέψουν πως έχουν χάσει το παιδί τους. Να υπενθυμίσουμε ότι ό 16χρονος Κώστας Φραγκούλης δέχτηκε σφαίρα από όπλο αστυνομικού, στα δυτικά της Θεσσαλονίκης, μετά από καταδίωξη.

Δείτε εδώ φωτογραφία από το ανοιχτό φέρετρο και την υποβασταζόμενη μητέρα του 16χρονου ρομά να το αγκαλιάζει για τελευταία φορά:

Το τελευταίο αντίο στον 16χρονο ρομά
(GRtimes)