Κιβωτός του κόσμου: Σοκαριστικό βίντεο - Τι συμβαίνει τις ημέρες των Χριστουγέννων στη δομή του Βόλου

''Βγήκε'' στη φόρα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κιβωτός του κόσμου: Σοκαριστικό βίντεο - Τι συμβαίνει τις ημέρες των Χριστουγέννων στη δομή του Βόλου

H υπόθεση με τις καταγγελίες, που βγήκαν στη φόρα αναφορικά με τη Δομή φιλοξενίας ανηλίκων, Κιβωτός του κόσμου έχει δημιουργήσει μεγάλο πανικό και κυρίως έχει διχάσει την κοινή γνώμη σχετικά με το τι ισχύει και τι όχι.

Η πιο πρόσφατη εξέλιξη αναφορικά με τις κατηγορίες αφορά στις δηλώσεις του 19χρονο, που καταγγέλλει όσα έζησε τα χρόνια της παραμονής του στην Κιβωτό:

«Εγώ δε βγήκα ποτέ και είπα ότι η Κιβωτός του Κόσμου δεν έχει κάνει έργο. Άμα δεν είχε κάνει έργο, δεν θα υπήρχε όλο αυτό που έχει κάνει μέσα σε 25 χρόνια. Αυτό που είπα είναι ότι εγώ πέρασα κάποια πράγματα και ότι τα τελευταία χρόνια πολλά πράγματα δεν διαχειριζόντουσαν σωστά και γι’ αυτό τον λόγο υπάρχουν καταγγελίες, αλλά και παιδιά που λένε ότι πέρασαν καλά.

Από τότε που έγινε η καταγγελία, ψυχολογικά τις πρώτες ημέρες ήμουν πάρα πολύ χάλια. Μέχρι κι αυτή τη στιγμή το άγχος είναι καθημερινό και η ψυχολογία μου δεν είναι πολύ καλή. Βέβαια όσο περνά ο καιρός και βλέπω ότι πολλά παιδιά παίρνουν θάρρος και μιλάνε, χαίρομαι γι’ αυτό. Όλοι εμείς τα παιδιά, την αλήθεια μας λέμε.

Κανένας δεν έχει βγει κι έχει πει ψέματα. Στην αρχή υπήρχε πολύ φόβος για τη μαμά μου και για το σπίτι. Ευτυχώς όμως δεν έχει γίνει κάτι εναντίον μας, οπότε μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή είμαι σχετικά καλά», είχε πει χαρακτηριστικά ο 19χρονος.

Όσο λοιπόν, η περιουσία του Πάτερ Αντώνιου και της πρεσβυτέρας έχει δεσμευτεί, η διαχείριση όλων των παραρτημάτων έχει περάσει σε άλλο Δ.Σ

Βίντεο από τη δομή της Κιβωτού στο παράρτημα του Βόλου

Τα νέα μέλη ωστόσο δεν έχουν προλάβει να διαφοροποιήσουν την προυπάρχουσα κατάσταση και έτσι μέσα από το ρεπορτάζ του Super Κατερίνα στον Alpha τη Δευτέρα 20/12 βγήκαν στο φως εικόνες από τη Δομή του Βόλου, που δεν είναι και τόσο ευχάριστες.