Το ανακοίνωσε ο Κούγιας - Μηνύσεις εκατομμυρίων για εκπομπές που "κατέστρεψαν τη ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου"

Αναλυτικά όσα είπε για την υπόθεση της Πάτρας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το ανακοίνωσε ο Κούγιας - Μηνύσεις εκατομμυρίων για εκπομπές που

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας. Σήμερα 21/12 προγραμματισμένο ήταν να απολογηθεί για το θάνατο των δυο μικρότερων παιδιών της, ενώπιον της 35ης τακτικής ανακρίτριας Αθηνών η Ρούλα Πισπιρίγκου (πως είναι σήμερα η ζωή της στην φυλακή) και προφανώς ο Αλέξης Κούγιας βρέθηκε στο πλευρό της.

Επίσης, να σημειωθεί πως βγήκε το πόρισμα της σπιτονοικοκυράς, το οποίο συμφωνεί με το εκδοθέν πιστοποιητικό θανάτου, στο οποίο αναφέρεται πως πέθανε από παθολογικά αίτια και συγκεκριμένα από «προχωρημένη σηψαιμία», επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Μέχρι στιγμής έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εκταφής της σορού της γυναίκας και αναμένεται, σύντομα, να γίνει γνωστό από την Εισαγγελία Πατρών εάν θα υπάρξει ποινική διαδικασία σε σχέση με λοιπά ζητήματα της υπόθεσης ή αν η δικογραφία τεθεί στο αρχείο.

Όσα ανακοίνωσε ο Κούγιας για την υπόθεση της Πισπιρίγκου

Ο ποινικολόγος, σε δηλώσεις του στις κάμερες των εκπομπών, υποστήριξε πως 8 ιατροδικαστές έχουν καταθέσει πως τα παιδιά δεν δολοφονήθηκαν. Σημείωσε δε πως «έγιναν τεράστια λάθη» και χαρακτήρισε την υπόθεση τη μεγαλύτερη δικαστική πλάνη του αιώνα.

Παράλληλα, ο Αλέξης Κούγιας ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μηνύσεις κατά ιατροδικαστών όπως Καλογρηά, Καρακούκη, Λέων κ.ά και θα ζητήσουν 1 εκατομμύριο ευρώ από κάθε εκπομπή που συνέβαλε στο να καταστραφεί η ζωή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στα δικαστήρια θα τρέξει και για άλλο λόγο ο Κούγιας - Τι έχει ανακοινώσει ο Όθων Παπαδόπουλος

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 30/11, μίλησε μέσω Skype ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην διαμάχη του με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος τον κατηγορεί για συνεργασία με το FBI, ενώ αποκάλυψε και άλλα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας.

«Αν ο Αλέξης Κούγιας δεν αποδείξει ότι εγώ συνεργάζομαι με το FBI, θα λογοδοτήσει στα δικαστήρια», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Τώρα το θυμήθηκε ο κύριος συνάδελφος ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να το αναφέρει;», ενώ έπειτα εξήγησε πως: «Απειλεί ευθέως τον δικηγόρο του συζύγου της μάνας από την Πάτρα».