Κιβωτός του κόσμου: Στον εισαγγελέα ο Πάτερ Αντώνιος - Ύποπτος για ασέλγεια σε ανήλικο

Νέες συνταρακτικές εξελίξεις

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κιβωτός του κόσμου: Στον εισαγγελέα ο Πάτερ Αντώνιος - Ύποπτος για ασέλγεια σε ανήλικο

Λίγο μετά τις δηλώσεις των διδύμων, που είχαν υιοθετηθεί από τον Πάτερ Αντώνιο και την Πρεσβυτέρα (δείτε εδώ τι είπαν) βλέπουμε, πως ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την προσέλευση του πατρός Αντωνίου ενώπιον των δυο εισαγγελέων ανηλίκων που ερεύνησαν τις καταγγελίες για ασέλγειες και κακοποιητικές συμπεριφορές σε βάρος ανηλίκων στην Κιβωτό του Κόσμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες και το Protothema.gr η έρευνα που διενήργησαν οι δυο εισαγγελείς ανηλίκων Αικατερίνη Κοπελάκη και Δάφνη – Κυριακή Τσίχλη ολοκληρώθηκε. Ο πατέρας Αντώνιος έλαβε, κατά τις ίδιες πληροφορίες, κλήση από τις δυο εισαγγελείς να παραστεί ενώπιον τους για εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συγκεκριμένα, ο ιδρυτής της Κιβωτού καλείται ως ύποπτος τέλεσης του κακουργήματος της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση αλλά και ως ύποπτος τέλεσης του πλημμελήματος της ηθικής αυτουργίας σε σωματική βλάβη αδυνάμων κατά συρροή.

Ύποπτος για ασέλγεια ο Πάτερ Αντώνιος

Κλήσεις, όμως, προς παροχή εξηγήσεων με την ιδιότητα του υπόπτου έλαβαν και επτά -πρώην σήμερα στην πλειονότητα τους- εργαζόμενοι σε τρεις δομές της Κιβωτού (τρεις σε Αθήνα, δύο σε Χίο και δυο στο Βόλο). Όλοι καλούνται με την ιδιότητα των υπόπτων τέλεσης του αδικήματος της σωματικής βλάβης σε βάρος αδυνάμων.