Κιβωτός του Κόσμου: «Αυτά που βλέπω και ακούω δεν στέκουν» - Η συμπεριφορά του πατέρα Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας στα δίδυμα παιδιά που υιοθέτησαν

Ποιες είναι οι σχέσεις τους σήμερα;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κιβωτός του Κόσμου: «Αυτά που βλέπω και ακούω δεν στέκουν» - Η συμπεριφορά του πατέρα Αντώνιου και της Πρεσβυτέρας στα δίδυμα παιδιά που υιοθέτησαν

"Μαύρα" Χριστούγεννα θα κάνει φέτος ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα, καθώς η περιουσία τους δεσμεύτηκε οριστικά, ενώ την ίδια στιγμή εκκρεμεί και η δεύτερη καταγγελία κατά του ιερέα, η οποία είναι εξίσου σοκαριστική με την πρώτη. Το ίδιο, όμως, ισχύει και για την Κιβωτό του Κόσμου και τα παιδιά της δομής, αφού ο οργανισμός έχει στιγματιστεί (δείτε εδώ τι συμβαίνει στις δομές του Βόλου).

Μέχρι να λυθεί, ωστόσο, η υπόθεση, όλο και περισσότερα στοιχεία βγαίνουν στο φως, ενώ όλο και περισσότεροι άνθρωποι μιλούν "ανοιχτά" για τα βιώματά τους όλα αυτά τα χρόνια. Στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, T-Live, παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη ο ξάδερφος των δύο παιδιών από το Κονγκό που είχαν υιοθετήσει ο παπάς και η σύζυγός του, τα οποία έφτασαν στο πλευρό τους στην ηλικία των 10 ετών, αφού έχασα τον πατέρα τους από καρδιακή προσβολή όταν ήταν τριών και η μητέρα τους διαγνώστηκε με καρκίνο.

Τι συμβαίνει με τα παιδιά που υιοθέτησαν ο πάτερ Αντώνιος και η Πρεσβυτέρα

«Τα παιδιά πήγαν στην Κιβωτό 10 χρονών, σήμερα είναι 23. Βρήκαν στην Κιβωτό και ιδιαίτερα στην αγκαλιά του Πατέρα Αντώνιου την στοργή, την αγάπη και την προστασία. Αυτά που βλέπω και ακούω δεν στέκουν με αυτά που ξέρω. Γνώρισα τον Πατέρα Αντώνιο το 2011 στον Κολωνό, είχα πάει και επίσκεψη να δω τα παιδιά. Τα δίδυμα δουλεύουν από 17 χρονών, δεν φοβούνται τη δουλειά. Κερδίζουν δικά τους χρήματα», είπε χαρακτηριστικά ο ξάδερφός τους.