«Ο Τζόρτζι δε μπορούσε να πει όχι, ήταν πολύ ευγενικός» - Η Εύα Καϊλή τα ρίχνει όλα στον Παντσέρι

Από τη χθεσινή (22/12) κατάθεσή της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο Τζόρτζι δε μπορούσε να πει όχι, ήταν πολύ ευγενικός» - Η Εύα Καϊλή τα ρίχνει όλα στον Παντσέρι

Η Εύα Καϊλή κατέθεσε πάνω από δύο ώρες την Πέμπτη 22/12 ενώπιον του Βέλγου ανακριτή Μισέλ Κλεζ με την τελική απόφαση να μην είναι υπέρ της, αφού όπως τόνισε ο δικηγόρος της πολιτικού το κλίμα ήταν πολύ αυστηρό (δείτε εδώ όλους τους συντρόφους της Καϊλή).

Για την ώρα λοιπόν, η Καϊλή παραμένει πίσω από τα κάγκελα της φυλακής για άλλον ένα μήνα, επομένως εκείνη και η κόρη της θα κάνουν χωριστά Χριστούγεννα (δείτε εδώ που μένει η 2χρονη κόρη της).

«Δεν έχει καμία επικοινωνία με το παιδί της και με τον σύντροφό της. Στο δικαστήριο δήλωσε για πρώτη φορά ότι αισθάνθηκε ότι προδόθηκε από τον σύντροφό της, γιατί όπως υποστηρίζει εκείνος χρησιμοποιούσε το όνομά της, χωρίς η ίδια να γνωρίζει κάτι. Δεν γνώριζε την ύπαρξη χρημάτων, το συνειδητοποίησε λίγο πριν τη σύλληψη. Η κόρη της βρίσκεται μαζί με τον πατέρα της Εύας Καϊλή», τόνισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Αυτό όμως, που κάνει σε πολλούς εντύπωση είναι το γεγονός, πως η Καϊλή, από τη στιγμή που ο Τζιόρτζι πήρε πάνω του όλες τις κατηγορίες για τα χρήματα, που βρέθηκαν σπίτι τους, αφενός κατηγορούσε εκείνον και αφετέρου τον συνεργάτη του Παντσέρι.

Όσα κατέθεσε η Εύα Καϊλή ενώπιον των Βέλγων δικαστών

«Ακόμη και πριν την πανδημία άφηνε χρήματα στο σπίτι του ζευγαριού στις Βρυξέλλες και μετά ερχόταν για να τα πάρει. Εμπιστευόταν περισσότερο τον Φραντσέσκο παρά το δικό του διαμέρισμα, πιστεύω λόγω της ασυλίας μου. Ο Τζόρτζι δε μπορούσε να πει όχι, ήταν πολύ ευγενικός. Θα κάνω ό,τι είναι αναγκαίο, ώστε η κόρη μου να μπορεί να μείνει με τη μαμά της», είπε η Καϊλη έχει αποκαλύψει η ιταλική εφημερίδα.