Βιασμός 15χρονου: «Πάγωσα, τρόμαξα και...» - Σοκάρουν οι δηλώσεις ενός από τους κατηγορούμενους

Ανατριχιαστικές περιγραφές!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Βιασμός 15χρονου: «Πάγωσα, τρόμαξα και...» - Σοκάρουν οι δηλώσεις ενός από τους κατηγορούμενους

Φρίκη επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση πως οκτώ 15χρονοι βίαζαν για διάστημα ενός μήνα συμμαθητή τους και μάλιστα τραβούσαν σε βίντεο τις αρρωστημένες πράξεις τους (δείτε εδώ την ανακοίνωση της αστυνομίας για το βιασμό).

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έξι ανήλικους, ενώ οι δύο ταυτοποιήθηκαν και συμπεριλήφθηκαν στη δικογραφία που σχηματίστηκε για συμμορία που διέπραξε βιασμό.

Η κατάσταση φυσικά και είναι πολύ δύσκολη για το ανήλικο παιδί και την ψυχολογία του αλλά και φυσικά για την οικογένεια του, που ήρθε εξαπίνης πληροφορούμενη όσα συνέβαιναν στο σπίτι τους.

Μέσα από το ρεπορτάζ του T-live έγιναν γνωστές νέες πληροφορίες για το συμβάν την Τρίτη 27/12 με τον έναν εκ των κατηγορουμένων να ''σπάει'' τη σιωπή του και να δηλώνει στην κάμερα της εκπομπής μεταμέλεια για τις πράξεις του.

Οι δηλώσεις του ενός εκ των κατηγορουμένων για το βιασμό του 15χρονου

«Ένιωθα πολύ ότι δε μπορώ να κάνω κάτι. Ήθελα πολύ να τον βοηθήσω. Πάγωσα, τρόμαξα για 1-2 δευτερόλεπτα και όπως φαίνεται στο βίντεο, υπάρχουν πολλές φωνές και φώναξα γιατί ένιωσα αδύναμος. Μετά το τελευταίο περιστατικό η παρέα διαλύθηκε.

Το θύμα είπε ότι δεν θέλει να έχει επαφή με κανέναν από εμάς. Πήρε τηλέφωνο ένα παιδί της παρέας και είπε ότι δε θέλει να έχει καμία επαφή, ούτε να βρεθεί ξανά με κανέναν.
Εγώ με το θύμα κράταγα φιλικές και καλές σχέσεις. Μιλάγαμε με μηνύματα μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου. Στις 21 Δεκεμβρίου μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Μιλάγαμε για αγορίστικα πράγματα, για το ποδόσφαιρο, πράγματα άσχετα με το περιστατικό.

Του ζήτησα συγγνώμη που δε μπόρεσα να κάνω κάτι. Του είπα ότι μπροστά μου δε θα ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο, να μη φοβάται. Όταν του ζήτησα συγγνώμη μου απάντησε με ένα απλό “εντάξει”», είπε ο ένας κατηγορούμενος.