Νέα "επίθεση" της οικογένειας Πισπιρίγκου - Στο στόχαστρο η Ζήνα Κουτσελίνη και όχι μόνο

Η ανακοίνωση κατά των ΜΜΕ και συγκεκριμένων δημοσιογράφων

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ενώ η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου έχει λάβει νέα αναβολή, η οικογένειά της φαίνεται πως προχωρά σε νέα επίθεση κατά των δημοσιογράφων και των ΜΜΕ, καθώς θεωρούν πραγματοποιούν "επιθέσεις" κατά του δικηγόρου της κατηγορούμενης, Αλέξη Κούγια, ενώ αρκετές φορές παραπλάνησαν μέχρι και την ίδια.

Ο λόγος για τον Όθωνα Παπαδόπουλο, που είχε εξηγήσει πως θα κινηθεί νομικά ενάντια στον συνήγορο της 34χρονης, τον Απόστολο Λύτρα και την Ζήνα Κουτσελίνη, σε μερικούς από τους οποίους είχε ήδη πραγματοποιήσει ασφαλιστικά μέτρα στο πρόσφατο παρελθόν. Έτσι, λοιπόν, τα οικεία πρόσωπα της μητέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, προχώρησαν σε μία ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση της οικογένειας Πισπιρίγκου για Παπαδόπουλο, Λύτρα & Κουτσελίνη

«Ο παντελώς άγνωστος μέχρι εκείνη την ημέρα Όθωνας Παπαδόπουλος μετεβλήθη σε καθημερινό συμπαρουσιαστή όλων των εκπομπών, ενώ μας διαβεβαίωνε ότι θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές, για να σταματήσει αυτά τα λαϊκά δικαστήρια, χωρίς ποτέ να κάνει τίποτα και χωρίς να υποβάλει ούτε μια μήνυση, ούτε αγωγή, σε αυτούς που καθημερινά συκοφαντούσαν τη Ρούλα. Το χειρότερο από όσα διέπραξε εις βάρος μας ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος, είναι ότι επί μήνες, εκτός του ότι μας παραπλανούσε ότι ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές, μας εξαπατούσε καθημερινά διαβεβαιώνοντάς μας ότι έχει εξασφαλίσει ιατροδικαστές, παθολογοανατόμους και καθηγητές πανεπιστημίων οι οποίοι θα ανέτρεπαν τα όσα ισχυρίζοντο ο Λέων, ο Καρακούκης και ο Καλογρηάς».

Ρούλα Πισπιρίγκου
NDP

Σύμφωνα με την οικογένεια, μάλιστα, η Ζήνα Κουτσελίνη τους εκβίασε για να επιλέξουν τον Λύτρα ως δικηγόρο και στη συνέχεια τον Ιωάννου και τον Παπαδόπουλο προκειμένου να σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια σε βάρος της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Τέλος, αναφέρεται ότι αναγκάζονται να προβούν σε αυτή τη δήλωση διότι ο κ. Λύτρας, ο οποίος είναι και κουμπάρος της Ζήνας Κουτσελίνη, και ο Παπαδόπουλος: «μόνο και μόνο για να σώσουν το κεφάλι τους και τις περιουσίες τους, μόλις αθωωθεί η Ρούλα Πισπιρίγκου από τη Δικαιοσύνη, έχουν συνεννοηθεί με τον Πέτρο Κουσουλό διάφορα ψέματα για να τρομοκρατήσουν τους 8 ιατροδικαστές που συμφωνούν με τους ιατροδικαστές Τσάκωνα, Τσιόλα, Τσαντίρη, Μεσογίτη και Δημακοπούλου, οι οποίοι έχουν γνωμοδοτήσει ότι ο θάνατος των τριών παιδιών οφείλεται σε παθολογικά αίτια».