«Θα λογοδοτήσει στα δικαστήρια» - Κινείται νομικά εναντίον του Αλέξη Κούγια ο Όθων Παπαδόπουλος

Η κόντρα τους έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θα λογοδοτήσει στα δικαστήρια» - Κινείται νομικά εναντίον του Αλέξη Κούγια ο Όθων Παπαδόπουλος

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 30/11, μίλησε μέσω Skype ο δικηγόρος Όθων Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στην διαμάχη του με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος τον κατηγορεί για συνεργασία με το FBI, ενώ αποκάλυψε και άλλα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας.

Την ώρα, λοιπόν, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί η δίκη για την δολοφονία της 9χρονης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου (δείτε εδώ πότε θα γίνει και τον πραγματικό λόγο που πήρε αναβολή), οι δύο συνήγοροι αλληλοκατηγορούνται για τις πράξεις τους.

O Αλέξης Κούγιας, σε προηγούμενη συνέντευξή του στην εκπομπή MEGA Καλημέρα, είχε δηλώσει: «Ήταν να συνεργαστώ μαζί του, αποσύρθηκα για λόγους ευθιξίας».

Όμως, λίγο αργότερα ο γνωστός ποινικολόγος θέλησε προχώρησε σε μια δημόσια έκκληση στην οποία τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να σταματήσεις τις τηλεοπτικές εμφανίσεις, δίνεις δικαίωμα για λαϊκά δικαστήρια».

Οι δηλώσεις του Όθωνα Παπαδόπουλου για τον Αλέξη Κούγια

Ο καλεσμένος στην εκπομπή του ALPHA, ωστόσο, θέλησε να τονίσει ποια είναι η θέση του και ποια είναι η στάση που θα τηρήσει ενάντια στον "αντίπαλό" του, ύστερα από όλα όσα του προσάπτει.

«Αν ο Αλέξης Κούγιας δεν αποδείξει ότι εγώ συνεργάζομαι με το FBI, θα λογοδοτήσει στα δικαστήρια», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Τώρα το θυμήθηκε ο κύριος συνάδελφος ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να το αναφέρει;», ενώ έπειτα εξήγησε πως: «Απειλεί ευθέως τον δικηγόρο του συζύγου της μάνας από την Πάτρα».