Θα καταθέσει πρώτος εναντίον της Πισπιρίγκου ο πρώην σύζυγός της - Τι έκανε μόλις τον είδε στο δικαστήριο η Ρούλα

Βάζει μπρος στο διαζύγιό τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα καταθέσει πρώτος εναντίον της Πισπιρίγκου ο πρώην σύζυγός της - Τι έκανε μόλις τον είδε στο δικαστήριο η Ρούλα

Αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο από την σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου είναι πλέον ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων ζήτησε να χωρίσει μαζί της, η οποία να υπενθυμίσουμε πως τους τελευταίους μήνες βρίσκεται προφυλακισμένη.

Πώς ήταν η συμπεριφορά της Πισπιρίγκου και του πρώην συζύγου της σήμερα στα δικαστήρια

Το πρώην ζευγάρι έφτασε στα δικαστήρια το πρωί της Τρίτης 10/1, ωστόσο φαίνεται πως δεν αντάλλαξαν ούτε μισή κουβέντα. Ο Μ.Δ, ήταν ντυμένος στα μαύρα, με γυαλιά και ανέκφραστος και είναι πεπεισμένος από τα στοιχεία που έχουν προκύψει πως η γυναίκα του είναι εκείνη που δολοφόνησε τα παιδιά τους.

Σύμφωνα, μάλιστα, με αυτόπτες μάρτυρες, η Ρούλα τον κοιτούσε επίμονα, με εκείνον από την άλλη να μην πλησιάζει και διαρκώς να στέκεται δίπλα στον δικηγόρο που τον εκπροσωπεί, Αλέξη Κούγια, ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση και επανέλαβε πως η στήριξη του κατηγορητηρίου από τον ίδιο, θα αποδειχθεί λάθος (δείτε εδώ τι αποκάλυψε μάλιστα ο γνωστός ποινικολόγος στις δηλώσεις του για τον Μ.Δ).

Λίγο πριν ξεκινήσει, λοιπόν, η πολύκροτη δίκη, το ζευγάρι βαδίζει σε δρόμους χωριστούς, με την 34χρονη να επιμένει πως είναι αθώα και τον κατά τρία χρόνια πρώην άντρα της, να περιμένει την παραδειγματική τιμωρία για τα όσα της καταλογίζονται.